“Динамо-2” поступається “Нафтовику”

“Динамо-2” поступається “Нафтовику”

Сьогодні друга динамівська команда провела поєдинок 24-го туру першої ліги проти охтирського “Нафтовика”. Втративши серію вигідних моментів, підопічні Володимира Онищенко були двічі покарані суперниками і програли 1:2.

Звернемо увагу, що через справжню епідемію травм (Башлай, Пучков, Кругляк) та дискваліфікацій (Прошин, Милевський) у наставника “Динамо-2” практично не було можливостей посилити гру після перерви, адже в запасі залишалися лише два гравця – Кіцута і Оберемко.

Приємно відзначити, ще весь матч провели Федоров та Дмитрулін. Сподіваємося, що незабаром досвідчені оборонці зможуть допомогти і першій команді.

...Рахунок було відкрито на 23-й хвилині. У простій ситуації помилився Амісулашвілі і після прострілу в штрафну господарів Куценко увігнав м’яч у “дев’ятку”.

По перерві малюнок гри повністю змінився. Обидві команди немов забули про існування воріт, за весь тайм створивши лічені нагоди для їх взяття. У кінцівці матчу киянам вдалась чудова атака. Хацкевич перевів м’яч на Алієва, той, витримавши паузу, відпасував Чеснаускісу. В підсумку м’яч опинився у Огненовича, який класично “розкрутив” оборонця і точно пробив метрів з 11-ти.

Але нічию здобути киянам так і не вдалось. На першій доданій хвилині після флангового прострілу у штрафній Худжамова виникла “пожежа” і екс-киянин Богдан Єсип першим зорієнтувався після серії рикошетів. Його удар з кількох метрів приніс “Нафтовику” перемогу.

Чемпіонат України. Перша ліга. 24-й тур

“Динамо-2” – “Нафтовик” - 1:2 (0:1).

“Динамо-2”: Худжамов, Алессандро, Федоров, Амісулашвілі, Романчук, Дмитрулін, Рожок (Оберемко, 73), Хацкевич, Чеснаускіс, Алієв, Огненович.

“Нафтовик”: Ногин, Мельниченко, Швець, Валяєв (Ільящук, 90+2), Дорошенко, Пісний, Харченко, Кретов, Куценко, Старгородський (Гольдин, 84), Єсип

Голи: Огненович (88) - Куценко (23), Єсип (90+1).

Попередження: Чеснаускіс (69) - Харченко (82).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер