“Динамо-2” програє в Миколаєві

“Динамо-2” програє в Миколаєві

У матчі 27-го туру першості команд першої ліги в Миколаєві “Динамо-2” поступилося місцевому ФК 1:0. Єдиний і вирішальний гол кияни пропустили в середині другого тайму.

Тільки повернувшись з табору збірної, за нашу команду не змогли зіграти провідні молоді футболісти (Алієв, Милевський, Ярмаш), дискваліфіковано Прошина. Проте з перших хвилин, після п’ятимісячної перерви, на поле знову вийшов Андрій Несмачний.

Поразка “відкинула” другу команду на восьму сходинку турнірної таблиці. Однак підопічні Володимира Онищенко зіграли на три матчі менше, ніж основні конкуренти, і в разі успіху в них наша команда може знову війти в першу трійку.

Наступного туру, який відбудеться у понеділок, 10 травня, “Динамо-2” на своєму полі проекзаменує ірпінську “Нафком-Академію”.

ФК «Миколаїв» - «Динамо-2» - 1:0 (0:0).

«Динамо-2»: Худжамов, Хацкевич (Рожок, 75), Допілка, Амісулашвілі, Несмачний, Алессандро, Романчук (Ярмаш, 36), Оберемко, Чеснаускіс, Кругляк (Ситник, 55), Воробей (Башлай, 65).

Гол: Ружицький (65).

Попередження: Закотюк (12), Жениленко (30), Луценко (44), Микуляк (85) - Чеснаускіс (40), Воробей (44), Амісулашвілі (60), Допілка (67).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер