»Динамо-2» поступилося «Спартак-Горобині»

»Динамо-2» поступилося «Спартак-Горобині»

До поєдинку в Сумах друга динамівська команда підійшла з певними кадровими проблемами. За регламентом, у останніх турах заборонено грати футболістам, заявленим за команду вищу рангом, тому Володимир Онищенко залишився без допомоги регулярно виступаючого за "Динамо-2" Нанні, а також закликаних захищати кольори першої команди Алієва, Милевського та Бідненка.

На допомогу прийшли чотири ще зовсім юних гравців третьої команди - Допілка, Мандзюк, Кіцута та Ситник. Приємно відзначити, що після довгого відновлення на поле знову вийшов хорватський нападник Деніс Главіна.

Поєдинок споконвічних суперників - "Спартака" і "Динамо" - пройшов у святковій атмосфері. Заново відбудований сумський стадіон з перших до останніх хвилин підтримував своїх улюбленців, які віддячили якщо не добротною грою, то величезним бажанням і настійливістю досягнути потрібного результату.

Гості першими відкрили рахунок - Алессандро на швидкості увійшов у штрафну і віддав точний пас на вільного Воробея, якому залишалося з трьох метрів переправити м'яч у незахищений воротарем кут. Після перерви господарі перехопили ініціативу і наприкінці матчу провели два м'ячі у ворота молодого воротаря Євгена Копила.

Увага! Наступний матч у першій лізі між другими командами "Динамо" та "Шахтаря" відбудеться 14 червня о 15.00 на стадіоні заміської бази в Конча-Заспі.

"Спартак-Горобина" - "Динамо-2" - 2:1 (0:1).

"Динамо-2": Копил, Алессандро, Допілка, Башлай, Амісулашвілі, Мандзюк, Рожок, Кіцута, Чеснаускіс, Воробей (Ситник, 80), Огненович (Главіна, 75).

Голи: Мащенко (70), Паляниця (81) - Воробей (41).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер