»Динамо-2» виходить до чвертьфіналу Кубка Співдружності!

У другий ігровий день «Динамо-2» зустрічалося з талліннською «Левадією». Незважаючи на те, що в наших хлопців майже не було часу для відновлення, тренери Геннадій Литовченко та Юрій Калитвинцев внесли необхідні зміни до складу. У разі перемоги наша команда гарантувала собі місце у плей-оф, у той час як «Левадії» також потрібна була перемога за будь-яку ціну, оскільки напередодні вона програла МТТУ. Матч обіцяв бути захоплюючим!..

Кияни вирішили не відкладати рішення поставленої задачі. Вже на 8-й хвилині Коваль пройшов по правому флангу і добре пробив із гострого кута. М'яч влучив у воротаря, а від його рук залетів у сітку – 1:0! Такий самий маневр за кілька хвилин намагався виконати Шевчук, але цього разу воротар естонців зіграв надійно. У наступному моменті Коваль віддав хороший пас на того ж Шевчука, Сергій намагався пробити в один дотик, але під м'яч підставився захисник. Словом, динамівці майже не дозволяли «Левадії» переходити на свою половину поля. Естонці ж обмежувалися дальніми закиданнями, з якими справлялися наші захисники.

Після перерви «Левадія» активізувалася. Лейтан прорвався до воріт Рибки, але в останню мить Родіна в підкаті вибив м'яча у нього з-під ніг. Незабаром динамівський захист не встежив за Гусєвим, він виходив віч-на-віч із Рибкою, але вирішив не зближуватися з воротарем, а пробив здалека неточно. Ближче до середини тайму Субботін небезпечно подав кутовий, але на виході Рибка зіграв надійно. Перед фінальним свистком Морозенко з центру штрафного майданчика блискуче пробив під поперечину, але його сильний удар воротар, витягнувшись, перевів на кутовий.

Таким чином, обмежившись одним забитим м'ячем, «Динамо-2» здобуло свою другу перемогу на турнірі, а в матчі з МТТУ (Туркменістан), який відбудеться у вівторок, буде розігране перше місце у групі «С».

Геннадій Литовченко, старший тренер «Динамо-2»:

- Ми давно не виходили з групи на турнірі Кубок Співдружності, тому дуже раді, що цього року це вдалося зробити. Вчора я переглядав гру наших суперників по групі. Які висновки ми зробили, ви могли бачити самі. У першому таймі було все гаразд, ми повністю знали, який у них буде склад, за винятком однієї чи двох змін. Наша мета в останній грі групового турніру – щоб всі хлопці отримали ігрову практику. Оскільки ми здобули результат, залучимо тих футболістів, які в перших двох іграх провели мало часу на полі.

Кубок Співдружності країн СНД та Балтії. Група «C». 2 тур

«Левадія» – «Динамо-2» – 0:1 (0:0).

«Левадія»:
Лепметс, Калімуллін, Морозов, Монес (Пурі, 46), Нахк, В.Гусєв, Папонов (Лейтан, 46), Саарелма, Подхолюзин, Теністе, Субботін.

«Динамо-2»: Рибка, Допілка, Новак, Бутенін, Родіна, Люлька, Сахневич (Фароян, 90), Рибалка (Сухоцький, 68), Морозенко, Шевчук, Коваль (Малин, 90).

Гол: Коваль (9).

 

Світлана Полякова, Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ), з Москви (Росія)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер