»Динамо-2» вийшло з відпустки

»Динамо-2» вийшло з відпустки

Відгулявши два тижні, в п’ятницю з відпустки вийшла друга динамівська команда. Хлопці зібралися на базі в Конча-Заспі, а прокоментувати перше тренування і функціональний стан гравців ми попросили старшого тренера «Динамо-2» Геннадія Литовченка:

- Перше заняття пройшло чудово! Побігали, потягнулися, всі живі й здорові. Зайвої ваги ні в кого немає. Видно, що хлопці дотримувалися спортивного режиму і виконували ту програму, яку ми їм дали перед відпусткою. Молодці!

- Що сказали підопічним перед першим тренуванням?

- Нічого особливого, адже ще не всі зібралися. Не було футболістів 1991 року народження, які продовжують виступати в Дитячо-юнацькій футбольній лізі. А також тих хлопців, які поїхали на збір із першою командою. Сьогодні тренувалося 18 футболістів.

- Настрій бойовий?

- Так, відмінне. З відпустки всі повернулися повні сил. Гадаю, їм вдалося добре відпочити.

- Які плани на міжсезоння? Вже відомі суперники, з якими «Динамо-2» зіграє контрольні матчі?

- Час до старту чемпіонату у нас є. Ми запланували два спаринги, але суперники ще уточнюються. Шукатимемо відповідні команди.

- Завдання на сезон визначені?

- Вони залишаються незмінними – виховання молоді для першої команди. У ситуації, що склалася, місце в турнірній таблиці відходить на другий план, але, з іншого боку, готувати кадри для «основи» без перемог неможливо.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер