»Динамо-2» вийшло з відпустки

У футболістів першої команди відпустка в самому розпалі, а гравці та тренерський штаб «Динамо-2» вже розпочали підготовку до весняної частини сезону. Команда зібралася на базі, де провела перше тренування. Про те, в якому стані футболісти повернулися з відпустки і як готуватимуться до Кубка Співдружності, розповів старший тренер «Динамо-2» Геннадій Литовченко:

- У нас все йде за планом. Зібралися на базі, де до 28-го грудня будемо проводити по одному тренуванню на день. Про те, в якій формі знаходяться хлопці після відпустки, поки говорити складно. Але, принаймні, на заняттях ніхто не випадає. Той об'єм роботи, який ми пропонуємо, всі виконують однаково.

Що стосується Кубка Співдружності, ми із самого початку планували, що в середині січня будемо брати участь в якомусь турнірі. Суперники в Москві достатньо серйозні, оскільки другими командами будуть представлені лише «Динамо» та «Рубін», а всі інші привезуть основу. Можливо, ми когось залучимо з молодіжної команди. А в цілому, будемо розраховувати на свої, молоді сили. Тільки в нас виходить невелика накладка: п'ять наших футболістів 1992-го року народження вирушать до розташування збірної України готуватися до турніру Гранаткіна. Також нам нікого не дали з першої команди, навіть тих молодих хлопців, які раніше працювали з нами. Навпаки, на перший збір до Ізраїлю Валерій Газзаєв має намір узяти Парцванію та Калитвинцева.

- Суперників по групі почали вивчати?

- Ще ні, оскільки результати жеребкування стали відомі тільки вчора. Зараз ми збираємо інформацію про них. Збірна клубів Росії – це, швидше за все, молодіжна збірна країни, але за віком хлопці будуть старшими за наших. Тим не менш, ми будемо розраховувати на позитивний результат.

Додамо, що став відомий календар Кубка Співдружності країн СНД та Балтії. Пропонуємо до вашої уваги розклад матчів у групі «С»:

16 січня (субота)
СК «Олімпійський»
«Динамо» – зб. клубів Росії. 14.00.
Манеж «Динамо»
«Левадія» Естонія – МТТУ Туркменістан. 14.00.

17 січня (неділя)
СК «Олімпійський»
«Левадія» – «Динамо». 14.00.
Манеж «Динамо»
МТТУ – зб. клубів Росії. 14.00.

19 січня (вівторок)
СК «Олімпійський»
МТТУ – «Динамо». 14.00.
Манеж «Динамо»
Зб. клубів Росії – «Левадія». 14.00.

Матчі 1/4 фіналу, півфінали та фінал відбудуться в СК «Олімпійський» 20-го, 22-го і 24-го січня відповідно.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер