“Динамо-3” – “Борисфен” – 2:3

“Динамо-3” – “Борисфен” – 2:3

У півфіналі традиційного зимового турніру “Меморіал Макарова” третя динамівська команда зустрічалась з бориспільським “Борисфеном” і поступилася 2:3.

З перших хвилин на полі точилася рівна гра, з небезпечними моментами біля обох воріт. У складі “Динамо-3” активно діяв нападник Бровкин, який двічі упродовж десяти хвилин виходив сам на сам з голкіпером Оникієнко. Другий з них на 21-й хвилині увінчався голом. Наприкінці першого тайму в динамівській штрафній недозволеним прийомом був збитий Білозор. Пенальті чітко реалізував Василь Качур. На перерву команди пішли за рахунку 1:1.

На 5-й хвилині другого тайму Білозор, після подачі з флангу Костюка, заштовхав м’яч у ворота невпевнено діючого Прохорова. Статус-кво було відновив вийшовший на заміну Кругляк, який потужним ударом спрямував м’яч у дев’ятку з лінії штрафної. Але після забитого гола підопічні Єськіна дещо заспокоїлися, віддавши ініціативу супернику. Цим образу скористався Тарас Ковальчук, красивим ударом головою замкнувши фланговий навіс Костюка.

Масований натиск на останніх хвилинах динамівцям так і не вдалося втілити у забиті м’ячі. Матч закінчився перемогою “Борисфена” 3:2.


“Динамо-3” – “Борисфен” – 2:3 (1:1).

«Динамо-3»: Прохоров, Башлай, Кожедуб, Кіцута, Холопкин (Маковейчук, 67), Полуницький, Максимов, Самборський, Бровкин (Шахов, 86), Мілько, Корженко (Кругляк, 46; Ізорія, 90).

«Борисфен»: Оникієнко, Білозор, Д.Стоян, Котелюх, Гончар (Трусевич, 46), М.Стоян, Малазоній (Качур, 24), Смалько, Костюк, Тутарашвілі (Мельник, 24; Козир, 60), Ковальчук.

Голи: Бровкин (21), Качур (38, з пенальті), Білозор (50), Кругляк (58), Ковальчук (60).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер