»Динамо-3» програло в Івано-Франківську

»Динамо-3» програло в Івано-Франківську

У суботу відбулися чергові матчі 6-го туру другої ліги. На жаль, динамівській молоді не вдалося обіграти більш досвідчених колег з команди "Спартак-2" (Івано-Франківськ).
Події в грі розвивалися стрімко, хоча спочатку гра йшла на зустрічних курсах. Уже на четвертій хвилині Стецків відкрив рахунок у матчі, а через вісім хвилин динамівці зуміли відігратися - Федорів удало замкнув простріл Сахнюка з правого флангу.

В другій половині тайму хазяї знову вийшли вперед. Невдало зіграв захисник "Динамо-3" , зфолив у своїй штрафній. Пенальті чітко реалізував Ткачук.

Варто відмітити, що хазяї вийшли на цей двобій у бойовому настрої, добре налаштованими, націленими на перемогу. Весь матч "Спартак-2" нагнітав події у воріт "Динамо-3" , створював моменти. При цьому захист останніх діяв не кращим чином. Зокрема, окремі виконавці, що грали в захисті, просто не справлялися з нападниками хазяїнів. У першу чергу це стосується до Циколії й Бріжу, що персонально опікували двох форвардів господарів.

В другому таймі динамівці виглядали значно краще, вирівняли гру в центрі поля, мали кілька гарних шансів відзначитися, однак не пощастило. Двічі кияни били в стійку воріт, а один раз Сахнюк не зміг головою потрапити в порожні ворота - м'яч пролетів вище. На жаль, відоме футбольне правило спрацювало на 75-й хвилині: Захист гостей знову припустився помилки і воротар Мусін, намагаючись врятувати ситуацію, був змушений піти на фол останньої надії.

Радує, що, незважаючи на два пенальті, призначених у ворота киян, Faіr Play динамівці виграли, одержавши за неї вісім балів з десяти . У пасиві "Динамо-3" немає жовтих карток, у той час як у суперника два попередження.

Після 6-го туру третя команда "Динамо" знаходиться на 10 місці і відстає від лідера "Освіти" на 9 очок. Наступний матч відбудеться 18-го вересня в Києві проти "Енергетика".

"Спартак-2" - "Динамо-3" - 3:1 (2:1).

6 тур. Друга ліга. м. Калуш. стадіон "Хімки".

"Динамо-3": Мусін, Маковейчук (Накоренок, 83), Бріж, Жула, Ціколія (Новицький, 75), Заріцький (Прокопович, 85), Воронін, Федоров (Корольчук, 71), Сахнюк, Скепский (Фатій, 67), Федорів (Олійник , 83).

Голи: Стецків (4), Ткачук (27, 73 - обидва з пенальті) - Федорів (12).

Попередження: Мадяр (47), Цюпін (60).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер