„Динамо-3» проводить перший збір у Криму

„Динамо-3» проводить перший збір у Криму

У третьої динамівської команди підготовка до поновлення футбольного сезону у розпалі. Зараз підопічні Віктора Кондратова проводять свій перший навчально-тренувальний збір у Феодосії, у рамках якого вже встигли зіграти один контрольний поєдинок.

18 лютого наші юнаки протистояли феодосійській команді під назвою „Кафа”, яка посіла третє місце у Криму серед колективів фізкультури. Їй динамівська молодь поступилася з рахунком 0:3.

Завтра, 21 лютого, „Динамо-3” зустрінеться з добрим середняком другої ліги – „Титаном” із Красноперекопська. А на 25-е лютого запланований ще один спаринг – з командою із Севастополя, яка посіла перше місце у Криму серед колективів фізкультури – „Чорноморнафтогазом”. До речі, президентом майбутнього суперника динамівців є колишній тренер сімферопольської „Таврії” Анатолій Заяєв.

До Києва динамівська молодь повернеться 26 лютого.

Хід першого збору прокоментував наставник „Динамо-3” Віктор Кондратов:

- Зараз ми працюємо з хлопцями 1991 року народження, яким ще потрібно провести друге коло у першості України у складі клубної Академії. Також у моїй команді на перегляді знаходяться декілька юнаків із спортінтернату, які потенційно можуть потрапити до третьої динамівської команди. Тому для мене зараз головне подивитись, хто, на що здатен у матчах із серйозними суперниками, скласти враження про хлопців і вирішити, кого я у перспективі зможу взяти до своєї команди. Ми не ставимо за основу результат, завдання – зіграти гідно. У перервах між матчами хлопці тренуються на натуральних полях, погодні умови це дозволяють. В принципі, зараз займаємося рутинною роботою.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер