»Динамо-3» поступається «Буковині»

»Динамо-3» поступається «Буковині»

У першому таймі господарі захопили ініціативу і забили швидкий гол - на 17-й хвилині відзначився Олександр Дележа. Динамівці намагались вирівняти гру, проте їм бракувало точного завершального удару. У другій половині зустрічі підопічні Юрія Єськіна були близькі до того, щоб відіграти один гол, створили кілька гострих моментів, але рахунок на табло так і не змінився. Це не в останню чергу завдяки надійній грі воротаря "Буковини" Сиротіна та захисника Тофана.

В деякій мірі результат цього матчу можна назвати закономірним, оскільки у складі "Буковини" вийшли футболісти значно старші за динамівців (наприклад, вищезгадані Сиротін та Тофан, яким 37 та 30 років відповідно) й набагато досвідченіші. “Біло-блакитні” кольори захищали зовсім юні гравці, переважно 87-го року народження.

Таким чином, після 5-го туру "Динамо-3" посідає шосту сходинку в турнірній таблиці, відстаючи від лідера, команди "Освіта", на шість очок, але має гру в запасі.

Наступний поєдинок другої ліги "Динамо-3" проведе 11 вересня у Калуші зі "Спартаком-2".

"Буковина" - "Динамо-3" - 1:0 (1:0).

5 тур. Друга ліга. м.Чернівці. стадіон "Буковина".

"Динамо": Мусін, Маковійчук (Накоренок, 75), Бриж (Воронін, 69), Жула, Циколія, Зарицький (кап), Прокопович (Новицький, 87), Федорів, Сахнюк, Корольчук, Олійник (Фатій, 63). Запасні: Сямін, Даценко.

Гол: Дележа (17)

Попередження: Тофан (27), Зароченцев (72) - Корольчук (54), Циколия (24), Бриж (68).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер