«Динамо-3» повернулось зі збору в Феодосії

«Динамо-3» повернулось зі збору в Феодосії

Сьогодні третя динамівська команда повернулась до Києва з Феодосії, де повела свій перший передсезонний збір. У Криму після зустрічі з «Кафою» кияни зіграли ще два матчі.

21 лютого підопічні Віктора Кондратова зустрічались із «Хіміком» із Красноперекопська, який посідає п’яте місце в групі «Б» другої ліги. Небезпечних моментів у цьому поєдинку було пре достатньо, відзначитись могли як кияни, так і кримчани. У підсумку динамівці перемогли з рахунком 2:1, а дублем відзначився Юрій Шевель. Під час матчу тренерський штаб нашої команди провів мінімум замін, тому можна сказати, що динамівці грали оптимальним складом.

А вчора юним динамівцям протистояв «Чорноморнафтогаз» із Севастополя, який переміг у кримському турнірі «Підсніжник», а в наступному сезоні планує подавати заявку на участь у другій лізі. У цьому поєдинку взяло участь 19 футболістів «Динамо-3». При достатньо рівній грі рахунок також виявися рівним – 0:0, хоча моменти відзначитись були в Шевеля, Морозенка і Шматоваленка. А за п’ять хвилин до кінця поєдинку у ворота киян суддя призначив пенальті, але реалізувати його сімферопольці не змогли.

Враженнями від збору поділився наставник динамівців Віктор Кондратов:

- Загалом я задоволений. Поле, звісно, було не ідеальне, але досить хороше для проведення матчів. На побутові умови скаржитись також не доводилось. Ми проживали в готелі «Феодосія», що в двадцяти хвилинах їзди від тренувального поля. Та й погодні умови порадували. Жодного разу не випав сніг, а от минулого року, для прикладу, нам доводилось розчищати поле від снігу і проводити тренування в залі.

Нагадаємо, що в Києві «Динамо-3» пробуде два тижні і 15 березня вирушить на другий збір у Феодосію, звідки повернеться 27 березня.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер