»Динамо» (академія): поки що без перемог

»Динамо» (академія): поки що без перемог

Без перемог поки що виступає академічна група «Динамо», складена з футболістів 1994 р.н., на Меморіалі Макарова. Сьогодні підопічні Юрія Єськіна поступилися «Діназу» з Вишгорода, що виступає у вищій лізі чемпіонату Київської області.

У першому таймі жодна з команд не хотіла поступатися, тому гра проходила за рівних можливостей. Після перерви ж вишгородці за рахунок більшого досвіду змогли схилити шальки терезів на свою користь. На 57-й хвилині гравець «Діназа» класно пробив з-за меж штрафного майданчика, і м’яч з відскоком від газону залетів до кута воріт.

Надалі наші хлопці неодноразово могли зрівняти рахунок – зокрема, за кілька хвилин до фінального свистка Фаворов відзначився ударом у поперечину. Але в результаті пропустили другий м’яч, коли суперник вже в компенсований час успішно зіграв у контратаці.

Динамівські «академіки» виступали в наступному складі: Ісламкулов (Бущан), Урюпін, Симчук, Юзифович, Тимошенко, Фаворов, Руденко, Кизилатич (Татарський), Галкін, Гридько (Абдулавов), Бобошко (Алексенко; Войтенко).

Наступний матч команда Юрія Єськіна проведе завтра. Суперник – «Арсенал» з Білої Церкви, що виступає в першій лізі чемпіонату України. Початок поєдинку – о 14:00.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер