»Динамо» (академія): поразка на старті

»Динамо» (академія): поразка на старті

На полях Київської області стартував традиційний, шістнадцятий за ліком, Меморіал Олега Макарова. У нинішньому році «Динамо» на змаганні представлене двома командами: молодіжним складом під керівництвом Олександра Хацкевича та Академічною групою хлопців 1994 року народження.

Першою в боротьбу вступила Академія, провівши в манежі на базі в Кончі-Заспі поєдинок з «Путрівкою»і. Юні динамівці не дуже вдало розпочали зустріч, у дебюті пропустивши два м’ячі. У другому таймі підопічні Юрія Єськіна створили кілька моментів для взяття воріт. У одному з них Фаворов втікав віч-на-віч із воротарем, але був брутально збитий на підступах до штрафного майданчика. Арбітр вилучив порушника. Завершуючи матч у більшості, користь із цього динамівці витягнути не спромоглися. А на останній хвилині зустрічі суперник забив третього м’яча. У результаті поразка, 0:3.

Академічна група провела матч у такому складі: Бущан (Ісламкулов, 46), Бобошко (Урюпін, 46), Юзифович, Симчук (Замогильний, 62), Тимошенко (Литвиненко, 62), Фаворов, Галкін (Гридько, 46), Колодяжний (Войтенко, 62), Киздилатич (Сухачов, 46), Руденко, Олексенко (Абдулавов, 46).

Наступний матч на турнірі «Динамо-Академія» проведе проти молодіжного складу «Оболоні» в неділю, 16 січня. Гра відбудеться в манежі на базі в Кончі-Заспі, початок о 13:00.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер