«Динамо» – «Академія Пушкаша»: останні новини перед грою

«Динамо» – «Академія Пушкаша»: останні новини перед грою

Для тих гравців, які у вчорашньому матчі не виходили на поле чи провели мало часу у грі, було передбачене повноцінне тренування. Основний акцент було зроблено на відпрацюванні тактичних елементів у ситуаціях, наближених до ігрових.

Що стосується футболістів, які грали протии «Вікторії», то після розминки та гри у квадратах їм було надано відпочинок, який було вирішено провести за грою в теніс-бол. У черговий раз на майданчику з перетягнутою сіткою зійшлися дві команди – Сидорчук/Ярмоленко та Кравець/Рибалка. Щоправда, цього разу запеклої боротьби не вийшло. Усі три партії до 11-ти очок залишилися за командою Сидорчука та Ярмоленка, причому в другій із них, програючи по ходу 0:3, Андрій із Сергієм спромоглися на вражаючий спурт, вигравши 11 очок поспіль та в підсумку виграти 11:3.

Відзначимо, що в загальній групі займався захисник Євген Хачеріді, який учора через ушкодження залишив поле ще в першому таймі. Взяти участь у сьогоднішньому матчі Євгену нічого не завадить.

Стартовий склад на гру буде наступним: Рудько, Бетао, Бурда, Хачеріді, Цуріков, Харатін, Мігель, Буяльський, Гусєв, Калитвинцев, Теодорчик. У запасі опиняться Коваль, Селін, Мякушко, Сидорчук, Беланда, Хльобас.

Повернувшись до готелю та відпочивши, динамівці вирушать до тренувального центру за годину до початку матчу з «Академією Пушкаша». Його початок запланований на 17:30.

Дивіться гру на Динамо Київ YouTube.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер