»Динамо» (академія): результативна нічия з «пивоварами»

»Динамо» (академія): результативна нічия з «пивоварами»

Надрезультативно завершився поєдинок другого туру Меморіалу Макарова між «Динамо-Академією», яка складена з вихованців ДЮФШ ім. Валерія Лобановського 1994 р.н., та молодіжним складом «Оболоні».

Як і у вчорашньому матчі з «Путрівкою», динамівці невдало провели дебют поєдинку і вже до 10-ї хвилини програвали у два м’ячі. Лише після третього пропущеного м’яча у підопічних Юрія Єськіна стало щось виходити в атаці, і до перерви хлопцям вдалося скоротити відставання до мінімального. Спочатку Руденко успішно зіграв на добиванні після удару зі штрафного у виконанні Фаворова, а перед самою перервою Колодяжний реалізував пенальті.

Другий тайм розпочався з атак динамівців. Захопившись творчою грою, наші хлопці пропустили результативну контратаку у виконанні «пивоварів». Але підопічні Юрія Єськіна проявили характер, і змогли зрівняти рахунок. Абдулавов упевнено реалізував вихід віч-на-віч із воротарем, а останню крапку поставив Фаворов, зігравши на добиванні після розіграшу вільного удару. Могли юні динамівці здобути вольову перемогу, але, на жаль, рахунок залишився незмінним – 4:4.

Наша команда провела поєдинок у такому складі: Бущан, Колодяжний, Юзифович, Урюпін (Замогильний, 30), Литвиненко (Симчук, 30), Сухачов (Татарський, 80), Фаворов, Руденко, Галкін, Бобошко (Абдулавов, 67), Олексенко (Кизилатич, 56).

Свій наступний матч динамівські «академіки» проведуть у вівторок, 18-го січня, проти «Діназа» з Вишгороду. Початок о 14:00.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер