«Динамо» - «Олександрія» - 1:0: післяматчева прес-конференція Володимира Шарана

«Динамо» - «Олександрія» - 1:0: післяматчева прес-конференція Володимира Шарана

- Звичайно, перед матчем ми прекрасно розуміли, у якому функціональному стані перебуваємо, і сподівалися насамперед на те, що сьогодні зможемо правильно зіграєти в захисті. Другий матч поспіль ми проводимо з трьома центральними захисниками, але при цьому сьогодні пропустили гол уже на першій хвилині. Звичайно, хлопці не очікували цього, і було помітно хвилювання як молодих футболістів, так і досвідчених. Хвилювалися, напевно, усі, крім Паньківа. У дебюті матчу «Динамо» могло забивати ще 2-3 м'ячі, але здорово в цих моментах зіграв наш воротар.

Потім гра вирівнялася в тому плані, що у наших воріт уже не було таких моментів, як у перші 15 хвилин гри. Ми сподівалися втримати цей рахунок у першому таймі, не пропустити другий м'яч, а після перерви - посилити нашу атакувальну лінію і намагатися пресингувати динамівців на їхній половині поля. Але, в підсумку, в атаці ми, звичайно, мало, що створили. Хоча у нас був один момент, коли ми могли зрівняти рахунок...

Після двотижневої епідемії коронавирусу в нашій команді всі футболісти зібралися разом лише за 2-3 дні до сьогоднішнього матчу. Було дуже важко, ми це розуміли А ще є травмовані, які, сподіваюся, найближчим часом посилять нашу команду, той же Гордієнко. Вантух, гадаю, точно зіграє в наступному матчі.

- В останніх матчах ви обіграли «Олімпік» та «Інгулець». Сьогодні ви не змогли забити і пропустили...

- Не хочеться згадувати матч з «Олімпіком». За два дні до матчу в одного температура, потім в іншого, і ті, хто їхали в автобусі, усі захворіли. Вранці побачив, що хлопці не в належному стані. Гра, яку теж обслуговував Козиряцький, була в одну сторону за суддівством. Сьогодні він зробив стільки помилок... Як одну, так і в іншу сторону. Але «Олімпіку» ми вдесятьох забили два голи і гідно вийшли з ситуації.

З «Інгульцем» у першому таймі було 4:0, але вилучення Лучкевича позначилося на нашій грі. Хотіли спокійно довести гру до перемоги, але зіграли в 4:3, два рази пропустивши з пенальті. Ну а сьогодні... Не розумію, навіщо «Динамо» потрібні симпатії від такого арбітра, як Козиряцький. Якби не VAR, він би не дав ні жовтої, ні червоної картки... Вітаю «Динамо» з перемогою.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер