»Динамо» – «Алеманія» – 2:0. Перемога для підняття настрою

»Динамо» – «Алеманія» – 2:0. Перемога для підняття настрою

І другий спаринг «Динамо» на австрійській землі завершився перемогою підопічних Юрія Сьоміна. Динамівці знову забили два м'ячі, щоправда, цього разу зберегли свої ворота в недоторканості, довівши матч до впевненої перемоги.

Цього разу тренерському штабу «біло-синіх» не довелося прибігати до допомоги футболістів команди-суперника, оскільки в поєдинку з «Алеманією» вже могли взяти участь футболісти національних збірних, які прибули до тренувального табору трохи пізніше. На спаринг із представником другої німецької бундесліги Юрій Сьомін виставив найсильніших на даний момент гравців, які є у нього в розпорядженні, за винятком Юссуфа, який лише вчора приєднався до команди.

На товариський матч із динамівцями «Алеманія» привезла численну групу підтримки: група журналістів освітлювала спаринг для німецьких ЗМІ, а вболівальники організовано підтримували свою команду на трибунах. Фактично кожен свисток арбітра не на користь «Алеманії» зустрічався несхвальним гулом, незалежно від того, правильне чи помилкове рішення було прийняте.

Із перших хвилин німці, яких підганяли власні «ультрас», спробували прибрати ініціативу до своїх рук. У ці хвилини відчувалася певна незіграність футболістів «Динамо», адже більшість хлопців, які вийшли на поле, лише кілька днів тому приєдналися до команди після відпустки. Втім, це доволі швидко минуло, і впродовж усього матчу перевага «Динамо» не викликала сумнівів.

Динамівці знайшли свою гру, і ось уже Шевченко поцілив у стійку з лінії штрафного майданчика. Те, що не вдалося Андрію, виходить у Єременка – Роман блискучим ударом із лівої ноги спрямував м'яча до дев'ятки воріт німецької команди. Футболісти «Алеманії» не цуралися відверто бити по ногах наших хлопців, і одного разу лише завдяки своєчасному втручанню арбітра вдалося уникнути бійки. Фінальну ж крапку в матчі поставив Олег Гусєв, який вдало реалізував пенальті, призначений за порушення правил проти Рибалки.

Будь-яка перемога, чи то в офіційному або товариському поєдинку, піднімає настрій і футболістам, і тренерам. А він просто необхідний в умовах важкої підготовки до майбутнього сезону.

Он-лайн матчу

Фотогалерея матчу

«Динамо» – «Алеманія» – 2:0 (1:0).

«Динамо»:
Шовковський (Коваль, 46), Попов, Хачеріді, Діакате, Данило Сильва, Вукоєвич (Нінкович, 62; Калитвинцев, 76), Єременко (Гусєв, 62), Нінкович (Корреа, 30), Алієв (Рибалка, 30), Гусєв (Мілевський, 30), Шевченко (Алієв, 60).

«Алеманія»:
Ватерман, Корте (Марке, 86), Фейстхаммель, Сибум (Маек, 78), Штиперманн (Ауер, 46), Улудаг (Хартманн, 65), Штрифлер (Ерб, 58), Олаженгбесі, Юнглас (Ябо, 60), Раду (Беккер, 62), Любаса (Енгельбрехт, 68).

Голи:
Єременко (28), Гусєв (81, пен.).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ), з Австрії

Фото – Андреас Штайндль (Andreas Steindl)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер