«Динамо» - «Анортосис» (Кіпр) – 1:3. Не дограли через грубощі

«Динамо» - «Анортосис» (Кіпр) – 1:3. Не дограли через грубощі

Після загребського «Динамо», якому «біло-сині» мінімально поступились 0:1, суперником підопічних Юрія Сьоміна виступив кіпрський «Анортосис».

Кіпріоти, посівши за підсумками національної першості четверте місце, готуються до старту в кваліфікації Ліги Європи. Найближчий матч у них відбудеться вже 19 липня – «Анортосис» в другому кваліфікаційному раунді зустрінеться із переможцем пари «Левадія» (Естонія) – «Шауляй» (Литва), тому тренерський штаб кіпріотів потроху підводить футболістів до оптимальної форми.

Головний тренер «Динамо» Юрій Сьомін задіяв у матчі з «Анортосисом» футболістів, які не приймали участі у спарингу із одноклубниками із Загреба, за виключенням Артема Кравця, який в першому матчі вийшов на заміну в другому таймі, другий поєдинок знову почав на лаві запасних.

Зі стартових хвилин кіпріоти заволоділи ініціативою, пристрілювались до воріт Дениса Бойка, але «біло-сині» потроху перехопили ініціативу і перевели м’яч на половину поля суперника. Активним біля чужих володінь був Мілевський, небезпеку створювали Ель Каддурі та Нінкович, які діяли на лівому фланзі, добре вривався у штрафний майданчик Гусєв…Нарешті, на 28-й хвилині зусилля динамівців втілились у забитий гол. Це Алмейда, прийшовши на подачу Кранчара з Кутового, із лінії воротарського майданчика головою переправив м’яч у сітку.

Втім, радість підопічних Юрія Сьоміна тривала не довго. Буквально в наступній атаці кіпріоти заробили штрафний, після подачі з якого залишений без нагляду Пауло Жорже прийняв м’яч у центрі штрафного майданчика, вийшов сам на сам з Бойко і переграв його. Не забули суперники перевірити каркас обох воріт: у «Динамо» ударом в стійку «відзначився» невгамовний Алмейда, у «Анортосиса» влучання в штангу в активі Оккаса. Міг відзначитись Юссуф, але м’яч після його удару захисник вибив з лінії воріт.

В підсумку фортуна посміхнулась кіпріотам. Прудкий Лаборде втік від захисників «Динамо» по лівому флангу, увійшов у штрафний майданчик і з кута воротарський володінь чітко пробив у дальній кут. Після цього динамівці намагалися зрівняти рахунок ще до перерви, але ударам Алмейди і Кранчара бракувало точності.

На початку другого тайму над Аксамсом, де проходив матч, почалася злива, що не могло не вплинути на дії команд. В перші десять хвилин вони на двох створили лише один момент. Виник він біля воріт «Динамо» і кіпріоти вдало використали його – в результаті грубої помилки захисників Лаборде вийшов сам на сам із Бойко і знову переграв його.

Після пропущеного м’яча гра набула грубого характеру. Настільки грубого, що на 57-й хвилині арбітр вирішив припинити матч. В підсумку «Динамо» зазнало поразки із рахунком 1:3.

3-й контрольний матч

03.07.2012. Австрія. Аксамс.

«Динамо» – «Анортосис» (Кіпр) – 1:3 (1:2)

«Динамо» (Київ): Бойко, Ель Каддурі, Юссуф, Хачеріді, Алмейда, Аруна, Гармаш, Нінкович, Кранчар, Гусев, Мілевський.

«Анортосис»: Блазіч, Іліч, Боавентура, Пауло Жорже, Колін, Алекса, Спадакіо, Лабан, Тоні Кальво, Оккас, Лаборде.

Голи: Алмейда (28) – Пауло Жорже (31), Лаборде (37, 50).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер