»Динамо» - «Арсенал». Перед матчем

»Динамо» - «Арсенал». Перед матчем

Київське дербі може засяяти новими фарбами. Після прибуття до «Арсеналу» нового господаря це вже не бідний родич, а забезпечена та амбіційна команда.

Почали сезон «каноніри» невдало, але тим небезпечніще буде суперник у неділю. Слід зауважити, що у складі «Арсеналу» присутня низка футболістів, які свого часу виступали за «Динамо». Головний тренер Олександр Заваров, голкіпер Віталій Рева, захисник Олександр Романчик, хавбеки Сергій Мізин та Артем Старгородський, форвард Георгій Деметрадзе. Повнйи набір виконавців із підвищеною мотивацією.

Із кадрових втрат у суперника, за нинішньою інформацією, лише вилучений у попередньому турі захисник Распопов. Даних про травмованих у «канонірів» не надходило. У чемпіона країни через травму поки що не можуть виступати Руслан Ротань та Артем Мілевський, навряд чи вийде на поле Айіла Юссуф, який займається за індивідуальною програмою, продовжує виступати на Кубку Азії Максим Шацьких. Дискваліфікованих у динамівців немає. Також мало шансів на те, що дебютує у складі новобранець Папе Діакате.

Перед матчем відбудеться вручення “Золотого м’ячу України-2007”, який за опитуванням уболівальників дістався Олегу Гусєву. Символічно, що станеться це перед грою колишньої та нинішньої команд Олега.

Столичне дербі обслуговуватиме львівський рефері Андрій Шандор. Йому допомагатимуть Андрій Валенко і Едуард Валенко (обидва Львів). Четвертий арбітр Павло Чижевський (Київ), делегати ФФУ Віктор Дердо (Іллічівськ) і Валерій Онуфер (Ужгород).

Початок матчу о 19:00, пряма трансляция на телеканалі СТБ, текстовий он-лайн коментарій на нашому сайті.

Орієнтований склад "Динамо" (версія fcdynamo.kiev.ua): Шовковський - Гусєв, Ващук, Родріго, Несмачний, Михалик, Корреа, Діого Рінкон, Ребров, Клебер, Бангура

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер