«Динамо» – «Арсенал». Підготовка за планом і синець на фарт

 «Динамо» – «Арсенал». Підготовка за планом і синець на фарт

До поєдинку з «Арсеналом», який відбудеться в суботу на стадіоні імені Валерія Лобановського, «Динамо» готується у звичному режимі. У п'ятницю вдень футболісти заїхали на базу, а ввечері проведуть передматчеве тренування. У суботу вранці установка, після чого команда виїжджає на гру, початок якої о 15:00.

Неприємний епізод відбувся на ранковому тренуванні «Динамо» в середу. У боротьбі за м'яч зіткнулися захисник Тарас Михалик та Андрій Шевченко. Нападник зачепив обличчя Тараса, залишивши помітний синець під оком.

- Поки я дійшов з поля до лікарів - уже нічого не бачив, згадує захисник. – Око повністю «заплило». Звичайно, вечірнє тренування довелося пропустити. Але, завдячуючи Богу, це єдине, чим довелося пожертвувати. До ранку було відчутне поліпшення, зараз я знову добре бачу, тренуюся в загальній групі й разом з усіма готуюся до завтрашньої гри з «Арсеналом», – завірив Тарас. – Синій слід під оком - єдина згадка про неприємний момент.

По телевізору за столичним «дербі» буде спостерігати Станіслав Богуш. Колись основний воротар «Динамо» продовжує відновлюватися після операції на колінному суглобі.

- Мені залишилося лише тиждень походити на милицях, – з полегшенням говорить Стас. – Під час ходьби використовую лангету, щоб випадково не зігнути ногу більше, ніж можливо. На неї ще не можна наступати. А за кілька тижнів вирушу до Німеччини на подальшу реабілітацію. У клініці доведеться провести мінімум два тижні. А поки на базі проходжу необхідні процедури, згинаю ногу на 90 градусів, роблю масаж. Про терміни відновлення до консультації з хірургом, який робив мені операцію, говорити зарано. Головне, що все загоюється як потрібно. Чи набридло відпочивати? Вже на третій день (посміхається).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер