“Динамо” – “Арсенал”. Післяматчева прес-конференція

“Динамо” – “Арсенал”. Післяматчева прес-конференція

Віктор Кондратов, тренер "Динамо":

- Перш за все, прошу вибачення за відсутність Йожефа Йожефовича, оскільки в нього поважна причина - щось "прихопило" серце. Тому він зараз не в змозі відповідати на запитання.
Очко далося нам нелегко. Хоча, за збігу обставин, можна було розраховувати більш ніж на очко. У прагненні забити пропустили контратаку. У принципі, знали, що "Арсенал" гратиме від оборони. І єдиний по-справжньому небезпечний момент завершився голом у наші ворота. Добре, що на останніх хвилинах нам вдалося зрівняти рахунок.

Так, були моменти, мали можливості вийти вперед, але, на жаль, втратили - саме втратили - двоє очок. Наша команда домінувала сьогодні. Були моменти в Леко, але не вистачило майстерності. Є претензії до декількох гравців. Вирішили дати відпочити гравцям, задіяним у Лізі чемпіонів. Але це частка команди, яка перебуває на провідних ролях. Психологічно налаштуватися на всі матчі дуже важко. Тому не обходиться без втрат.

- Можна сказати, що "Динамо" пожертвувало матчем чемпіонату України заради Ліги чемпіонів?
- Не сказав би. Ви бачили по грі, що ми мали більше моментів, ніж "Арсенал". Склад, який вийшов на поле, цілком міг здобути троє очок. Але й один удар по наших воротах міг не лише призвести до нічиєї, а й до поразки. Десь треба ризикувати.

- Наступний поєдинок - проти "Оболоні". Знову "дербі"... Чи можливі якісь пертурбації із складом?
- Зараз я не можу говорити про наступний матч. Усе вирішуватиме головний тренер, звичайно, порадившись зі штабом. Подивимось цю гру, проаналізуємо помилки, а потім готуватимемося й радитимемося щодо гравців, які гратимуть проти пивоварів.

* * *
Олександр Баранов, головний тренер "Арсеналу":

- Для мене, звичайно, велика честь грати проти "Динамо" як тренеру й бути суперником Йожефа Йожефовича. Щодо матчу, то скажу, що "Динамо" - дуже сильний та серйозний суперник, з яким доводиться грати переважно в обороні. Але нічого не поробиш - нам потрібні очки. Тому не треба нас критикувати за такий футбол. Завдання на матч - закрити підступи до своїх воріт і в той же час зіграти в контратаці. Практично, це зробити вдалося. І я сказав би - результатом гри ми задоволені.

- Після матчу вам щось по дорозі до роздягальні сказав Йожеф Сабо. Не могли б розкрити секрет?
- Футбольні розмови, зазвичай, не розголошуються. Якісь технічні настанови чи те, що тренери говорять гравцям у роздягальнях. Саме тому я нічого не скажу.

- Помітний прогрес у грі команди. Чим можна пояснити його?
- Ви дивитеся на результат. Наша команда грала непогано з самого початку. Й набагато краще грала, скажімо, в атаці, ніж сьогодні. Деякі помилки в обороні, звичайно, мали місце. Зараз їхня кількість зменшилася. Загалом, ми намагаємося грати в європейський футбол. Не здобувати очки, битися з останніх сил, а грати у футбол.

- Як почувається капітан команди Сергій Коновалов?
- У матчі проти "Шахтаря" він зазнав ушкодження паху - доволі неприємна травма. Сподіваємося на якнайшвидше одужання Сергія.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер