»Динамо» – «Астра» – 3:2. Збір завершили на мажорній ноті

»Динамо» – «Астра» – 3:2. Збір завершили на мажорній ноті

Поєдинком із румунською «Астрою» завершувалася програми контрольних матчів «Динамо» на зборі в Австрії. У трьох попередніх матчах не зазнавши жодної поразки (дві перемоги та нічия), динамівці не хотіли переривати безпрограшну серію, хоча суперник зміг спричинити немало проблем.

За відсутності крайніх захисників, окрім Ель Каддурі, на правому фланзі з перших хвилин вийшов Гусєв. Для Олега ця позиція не чужа, свого часу він неодноразово діяв у лінії оборони, тому без особливих проблем зіграв надійно ззаду та традиційно активно попереду. Щодо позицій інших футболістів, подивившись стартовий протокол, ви зможете розібратися без особливих проблем.

По перших хвилинах було помітно, що футболісти «Астри» дещо свіжіші за динамівців. Нічого дивного у цьому немає – румунський клуб тільки напередодні розпочав підготовку до сезону, який для них стартує 22 липня, у «Динамо» ж позаду два тижні виснажливих тренувань та чотири матчі на тлі фізичної втоми.

Румунам доволі швидко вдалося вийти вперед, коли захисники у власному штрафному майданчику не встежили за Фатаєм – із кількох метрів нігерієць переправив м’яча головою під поперечину. «Динамо» не забарилося з відповіддю – красень-гол на рахунку Ярмоленка, який із дальньої дистанції спрямував м’яча в дев’ятку воріт. До речі, це був перший матч для Андрія на навчально-тренувальному зборі, і нападник показав, що, незважаючи на це, перебуває в непоганій формі. Ближче до завершення першого тайму «Астрі» вдалося вийти вперед – і знову румунам вдалося забити м’яча головою. Високому Міранді не склало труднощів перестрибнути Діакате та спрямувати м’яч до кута воріт Шовковського.

У перерві Юрій Сьомін провів кілька замін. Зокрема, вийшли на полі Алієв та Мілевський, які спільними зусиллями змогли зрівняти рахунок у матчі. Після того, як із суперником поборовся Аруна, Артем підхопив м’яча недалеко від штрафного майданчика і переправив м’яча на Алієва, який увірвався до карної зони, – Саша легко переграв голкіпера, спрямувавши м’яч до кута воріт. Узяв Мілевський безпосередню участь і в третьому м’ячі наприкінці матчу. З ударом нападника із непоганої позиції воротар «Астри» впорався, але завадити Гармашу переправити м’яча до порожніх воріт уже не зміг.

Зазначимо, що поєдинок був багатим на жорстку гру, яка іноді переростала у брутальну. Неодноразово партнерам доводилося заспокоювати один одного, щоб не припустити банальної бійки на полі. Слава богу, на відміну від суперника, динамівцям вдалося уникнути травм, і, таким чином, головному тренеру доведеться поламати голову, кому довірити місце в основному складі вже за три дні, в матчі за Суперкубок України проти «Шахтаря».

Он-лайн матчу

«Динамо» – «Астра» – 3:2 (1:2).

«Динамо»:
Шовковський, Гусєв, Хачеріді, Діакате (Юссуф, 46), Ель Каддурі (Калитвинцев, 63), Вукоєвич (Гармаш, 46), Аруна (Рибалка, 78), Нінкович (Кравець, 72), Єременко (Корреа, 46), Ярмоленко (Алієв, 46), Кравець (Мілевський, 46).

«Астра»: Лунгу (Григоре, 46), Михалаче, Гоян, Бруно (Опресан, 63; Фонсека, 70), Жуніор, Кубала (Сето, 56), Матей (Тіганашу, 38), Осман, Штратіла (Вадраріу, 55), Фатай (Тігояну, 55), Міранда (Русу, 46).

Голи: Ярмоленко (14), Алієв (57), Гармаш (87) – Фатай (5), Міранда (34).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ), з Австрії

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер