«Динамо» – «Астра»: останні новини перед грою

«Динамо» – «Астра»: останні новини перед грою

Традиційно в день матчу динамівці провели ранкове тренування. Тривало воно трохи більше години. Перед грою тренерський штаб, звичайно ж, не навантажував футболістів, які пограли у квадрати, а також попрацювали над завершальними ударами після флангових передач.

Після тренування всі футболісти повернулися до готелю, аби відпочити перед контрольним матчем, а тренерський штаб та генеральний директор Резо Чохонелідзе залишилися в тренувальному центрі, аби подивитися за спарингом між дніпропетровським «Дніпром» та польською «Легією».

Одягнувши кросівки, за індивідуальною програмою займався Євген Хачеріді. Захисник, який мав проблеми з кишечником, виконував бігові та стрибкові вправи. Його участь у сьогоднішньому спарингу виключена.

Як ми повідомляли раніше, головним тренером наших суперників є знаменитий у радянські часи бомбардир Олег Протасов, який виступав у тому числі й за наш клуб. 4 лютого він відзначив 51-й день народження у колі своїх футболістів та тренерського складу «Астри»

Протасов зізнався, що йому цікаво працювати з цією командою. Головне, щоб була фінансова стабільність. До Нового року тільки він те й робив, що переконував гравців на час матчів забувати про фінансові негаразди. Могла команда й розвалитися.

Нагадаємо, що на зборах в Іспанії румунський клуб спаринг із дніпропетровським «Дніпром» завершив унічию – 1:1.

Матч «Динамо» – «Астра» розпочнеться о 16:00 за місцевим часом. Виїхати на стадіон динамівці планують трохи більше ніж за годину, провівши всі традиційні перед матчеві процедури (масажі, розтирання тощо) ще в готелі.

Що стосується погоди, то вона, як і в попередні дні, сьогодні сонячна, із легким вітерцем. На момент початку спарингу стовпчики термометру показуватимуть +15ºC.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер