«Динамо» – «Атлетико Паранаенсе»: останні новини перед грою

«Динамо» – «Атлетико Паранаенсе»: останні новини перед грою

Але перед цим усі разом, за сніданком, привітали з Днем народження асистента головного тренера Рауля Ріанчо. Навіть у розкладі команди, який висить при вході до готельного ресторану, зверху біля дати було дописано маркером іншого кольору – «Raul’s Birthday!» («День народження Рауля!»).

Але свято святом, а робота не може припинятися, й от уже Рауль розставляє фішки, бар’єри та стійки на тренувальному полі для фази активної розминки футболістів. Заняття не відрізнялося від попередніх перед іграми. Погравши трохи у квадрати, гравці перейшли до відпрацювання тактичних елементів, а завершилося все ударами по воротах.

Поруч відбувалися матчі з теніс-болу. Одним із найактивніших у подібних турнірах є Євген Хачеріді. Спочатку у поєдинку чотири на чотири його команда здобула впевнену перемогу (11:6), а потім Євген вийшов переможцем у протистоянні віч-на-віч із Юнесом Беланда (4:2).

Зазначимо, що сьогоднішнє тренування пропустив Андрій Ярмоленко. Футболіст відчув нездужання, й було вирішено надати нападнику спокій. Усе заняття він, не поспішаючи, бігав навколо поля, спостерігаючи за тим, як займаються партнери по команді.

Матч із «Атлетико Паранаенсе» відбудеться на тому ж полі тренувального центру Марбельї, що й поєдинок із «Академією Пушкаша». Початок – о 17:00 за київським часом. Дивіться цей спаринг, як і всі попередні, у прямій відео трансляції на каналі Динамо Київ YouTube.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер