Ліга чемпіонів. 3-й кваліфікаціний раунд. «Динамо» — АЗ. Анонс матчу

Ліга чемпіонів. 3-й кваліфікаціний раунд. «Динамо» — АЗ. Анонс матчу

ШЛЯХ КОМАНД

- «Динамо» потрапило до третього кваліфікаційного раунду як віце-чемпіон України. У минулому сезоні «біло-сині» фінішували другими в національному чемпіонаті та отримали право стартувати з цього етапу кваліфікації;

- У АЗ були всі шанси потрапити до Ліги чемпіонів напряму, але чемпіонат Нідерландів не було дограно. На момент зупинки чемпіонату АЗ ішов другим, набравши стільки ж очок, скільки й «Аякс» (амстердамці лідирували за додатковими показниками).

У підсумку «Аякс» потрапив до Ліги чемпіонів напряму, а АЗ, як друга команда Нідерландів, відправився до кваліфікації турніру;

- У другому кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів АЗ вдома приймав чеську «Вікторію» та обіграв суперника в додатковий час 3:1.



АЗ — «Вікторія» — 3:1

АЗ: Бізот, Свенссон, Влаар (Леувін, 76), Коопмейнерс, Вейндал, Класі (Дрейф, 80), Мідтше, Стенгс (Гудмундссон, 64), де Віт, Ідріссі (Сугавара, 93), Боаду.

Голи: Коопмейнерс (90+5, пен.), Гудмундссон (98, 118) — Лімберські (78).

КАДРОВІ ЗМІНИ

«Динамо»

- Склад команди поповнили Богдан Лєднєв (атакувальний півзахисник), Олександр Тимчик (правий захисник), Роман Вантух (лівий захисник), Ахмед Алібеков (центральний захисник), Жерсон Родрігес (крайній форвард), Владислав Супряга (центрфорвард), Денис Гармаш (центральний півзахисник, не заявлений на Лігу чемпіонів), які повернулися з оренди, а також вільний агент Артем Кравець (центрфорвард).

Залишив команду Йосип Піварич (лівий захисник), віддані в оренду Ібрагім Каргбо (центрфорвард), Беніто (крайній форвард).



АЗ (Алкмаар)

- Команду залишили: центральний захисник Стейн Вуйтенс (21 матч у минулому сезоні в чемпіонаті Нідерландів, усі в основному складі); лівий захисник Томас Оувайнен (10 матчів / 4 в «основі»); центральний захисник Леон Бергсма (0 матчів); воротар Яспер Шенделаар (0 матчів); воротар Роді де Бур (0 матчів); центрфорвард Онджей Михалик (0 матчів);

Клуб вийшов на трансферний ринок та зробив кілька придбань. Серед них виділяється покупка у «Ельфсборга» шведського центрального нападника Єспера Карлссона (проти «Динамо» не зіграє), а також підписання на правах вільного агента екс-захисника німецького «Гамбурга» Тімо Лечерта.



КАДРОВІ ПРОБЛЕМИ

«Динамо»

- У нашої команди проблеми з лінією оборони. Травмований Микита Бурда, з ангіною в лікарні перебуває Денис Попов, не зіграє через пошкодження Олександр Тимчик, а Артем Шабанов не потрапив до заявки на останній матч.

Крім того, нещодавно відновився від травми Беньямін Вербич, який ще не встиг набрати оптимальні кондиції.

АЗ (Алкмаар)

- Грецький захисник Пантеліс Хацідіакос не грав із минулого листопада, коли отримав важку травму в матчі проти «Партизана». Він потрапив до заявки команди на матч із «Динамо», але вихід в основному складі малоймовірний.

Крім того, місцева преса повідомляла про проблеми зі здоров'ям у двох основних вінгерів  Калвіна Стенгса та Усамми Ідріссі. Але обидва вони включені до складу АЗ, який прибув до Києва.

Шведський новачок команди Єспер Карлссон приєднається до АЗ лише 28 вересня й проти «Динамо» точно не зіграє.



ТЕХНІЧНІ ДАНІ

«Динамо»  АЗ (Алкмаар)

15 вересня, 20:00, НСК «Олімпійський» (без глядачів)

ТВ трансляція  2+2

Суддівські призначення

Арбітр у полі  Орел Грінфельд

Асистенти арбітра  Рой Хассан, Ідан Яркон

Четвертий арбітр  Галь Лейбовіц (усі  Ізраїль)



Особисті протистояння (груповий етап Ліги Європи)

21.10.2010. АЗ (Алкмаар)  «Динамо»  1:2 (Фалькенбург, 35  Мілевський, 16, Хачеріді, 40)

04.11.2010. «Динамо»  АЗ (Алкмаар)  2:0 (Мілевський, 47, 61)

ПОСИЛАННЯ ПО ТЕМІ

- Протистояння «Динамо» та команд із Нідерландів;

- Повна заявка «Динамо» на Лігу чемпіонів;

- Повна заявку АЗ на Лігу чемпіонів;

- Представлення головного тренера АЗ Арне Слота;

 

* Фото - А. Лукацький

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер