»Динамо» - «Барселона». Інформація для преси (оновлено)

Шановні колеги!

- Нагадуємо, що подача заявок на акредитацію на матч групового турніру Ліги чемпіонів сезону 2009/2010 між командами ФК «Динамо» (Київ) та ФК «Барселона» (Іспанія), який відбудеться 9-го грудня 2009 р., закінчується в понеділок 7-го грудня ц.р. о 10:00.

Видача акредитацій згідно надісланих заявок буде здійснюватися у вівторок 8-го грудня у конференц-залі стадіону «Динамо» ім. В. Лобановського з 15-15 до 16-00.

- У вівторок 8-го грудня о 15:00 у конференц-залі стадіону «Динамо» ім. В. Лобановського
розпочнеться передматчева прес-конференція за участю головного тренера ФК «Динамо» (Київ) Валерія Газзаєва та одного з гравців команди.

О 18:00 представники ЗМІ запрошуються на тренування динамівців (відкриті перші 15 хвилин), яке відбудеться на тренувальній базі ФК «Динамо» (Київ) у Конча-Заспі.

Змінено час початку прес-конференції головного тренера ФК «Барселона» (Іспанія) - спілкування з Хосепом Гвардіолою та одним із гравців команди почнеться 8-го грудня о 19:40 (!) у конференц-залі стадіону «Динамо» ім. В. Лобановського. Відразу після прес-конференції представники ЗМІ запрошуються на тренування ФК «Барселона» (Іспанія) (відкриті перші 15 хвилин).

Прес-служба ФК “Динамо” (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер