«Динамо» – «Базель»: останні новини перед грою

«Динамо» – «Базель»: останні новини перед грою

Суперником нашої команди буде швейцарський «Базель», який зараз також проводить свій збір у Марбельї та тренується в тому ж футбольному центрі, що й «Динамо».

Гра відбудеться на головному полі Marbella Football Center, в якому обидві команди перетинаються практично кожного дня, й саме ці дві команди викликають найбільший інтерес серед глядачів, які приходять сюди. І ось, нарешті, прийшов час провести матч між собою. Нагадаємо, «Базель», як і «Динамо», буде брати участь у весняній стадії єврокубків. Команда Паулу Соузи пробилася до 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Особливою ця зустріч стане для захисника «біло-синіх» Александара Драговича, який перебрався до Києва саме з Базеля.

Як і вчора, в день гри наша команда провела ранкове тренування. Після розминки та пробіжки на підопічних Сергія Реброва чекало тактичне заняття. Через проблеми зі спиною не брав участі в тренуванні Микита Бурда.

До футбольного центру, розташованого в кількох хвилинах їзди від готелю, динамівці вирушать за 45 хвилин до початку зустрічі. Наша команда буде грати в основному комплекті форми білого кольору.

У цій грі «Динамо» знову зіграє різними складами в кожному з таймів. При цьому планується, що форварди отримають по 30 хвилин ігрового часу.

Стартовий склад «біло-синіх» буде виглядати так: Рибка  Віда, Бетао, Драгович, Цуріков  Харатін  Ярмоленко, Сидорчук, Мігель, Гусєв  Кравець (Хльобас).

У другому таймі на поле вийдуть: Шовковський  Данило Сильва, Хачеріді, Селін, Калитвинцев  Рибалка  Мякушко, Беланда, Буяльський, Ленс  Хльобас (Теодорчик).

Початок зустрічі  о 17:00 за київським часом.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер