«Динамо» - «Бенфіка»: останні новини перед грою

«Динамо» - «Бенфіка»: останні новини перед грою

Стартовий свисток Давіда Фернандеса Борбалана пролунає рівно о 21:45. Вдень на стадіоні «Динамо» ім. В. Лобановського зіграють юнацькі команди клубів (U-19).

Учора обидві команди провели свої регламентні передматчеві тренування. Тренувальна сесія «Динамо» відбулася на навчально-тренувальній базі «Динамо» у Кончі-Заспі. Цього разу спілкування з пресою відбулося у різний час із тренуванням.

Команда Руя Віторії тренувалася на НСК «Олімпійський», а «Бенфіка» (U-19) – на стадіоні «Динамо» ім. В. Лобановського.

Вранці у день гри відбулися регламентні передматчеві наради з організаційних питань. Нарада, присвячена матчу основних складів, пройшла у конференц-залі НСК «Олімпійський», а нарада юнацьких команд – у конференц-залі стадіону «Динамо» ім. В. Лобановського.

На нарадах серед інших питань було затверджено, у якій формі команди проведуть гру. Динамівці сьогодні гратимуть у своїх домашніх комплектах форми білого кольору (голкіпер у зеленому), а гості – у червоному (голкіпер у жовтому).

Сьогодні у Києві прохолодно, проте дощу синоптики не очікують. Ввечері під час гри температура повітря становитиме +3°С.

Погода сприяє тому, аби вболівальники прийшли та підтримали нашу команду. У тих, хто до останнього сумнівався, чи йти на стадіон, ще є можливість придбати квиток у будь-який сектор у касах стадіону або онлайн, не виходячи з дому.

До зустрічі на трибунах!

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер