«Динамо» – «Бенфіка»: розклад передматчевих заходів для ЗМІ

«Динамо» – «Бенфіка»: розклад передматчевих заходів для ЗМІ

У вівторок, 18-го жовтня, напередодні матчу групового етапу розіграшу Ліги чемпіонів сезону 2016/2017 між командами ФК «Динамо» (Київ) та ФК «Бенфіка» (Лісабон), з 14:00 до 14:15 на полі тренувальної бази «Динамо» в Кончі-Заспі представники ЗМІ зможуть поспілкуватися з командою ФК «Динамо» (Київ).

О 14:15 у конференц-залі тренувальної бази розпочнеться передматчева прес-конференція головного тренера ФК «Динамо» (Київ) Сергія Реброва та гравця команди.

Для комфорту журналістів від стадіону «Динамо» імені Валерія Лобановського о 13:15 вирушить автобус на тренувальну базу нашої команди в Кончі-Заспі.

На стадіоні НСК «Олімпійський» о 17:30 розпочнеться тренування команди «Бенфіка» (відкрите для ЗМІ перші 15 хвилин). Передматчева прес-конференція головного тренера команди «Бенфіка» Руя Віторії та гравця команди  розпочнеться о 18:45 у конференц-залі НСК «Олімпійський».

У вівторок, 18-го жовтня, в конференц-залі стадіону «Динамо» імені В.В. Лобановського, з 12:00 до 13:00 буде проводитися видача акредитаційних карток на матч ФК «Динамо» (Київ) – ФК «Бенфіка» (Лісабон).

Прес-служба ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер