»Динамо» – «Бешикташ». Початок о 22:05

»Динамо» – «Бешикташ». Початок о 22:05

До сьогоднішньої зустрічі «Динамо» почало планомірно готуватися, починаючи з неділі, до цього два дні відпочивши після матчу в Стамбулі та перельоту до Києва. Незважаючи на морози, тренування проходили на відкритому повітрі. Щоправда, тренери комбінували, проводячи розминку в манежі, а потім переводячи підопічних на натуральне покриття.

Через травму коліна, яку було отримано в першій грі з «Бешикташем», Юрій Сьомін не дорахувався захисника Тараса Михалика. Інших втрат у команді немає. Щоправда, до сьогоднішнього матчу не готувався Гільерме, який після гри у Стамбулі через сімейні обставини відпросився у тренера на кілька днів до Бразилії. Усі інші виконавці здорові, до матчу готувалися чотири воротарі та 20 польових гравців. Вісімнадцять гравців, із них три воротарі, узяв до Києва наставник турецької команди на матч із «Динамо». Через дискваліфікацію не зіграє лідер атак «Бешикташа» Куарежма.

Обслуговувати зустріч буде француз Тоні Шапрон (Tony Chapron). Майбутній рефері народився 23 квітня 1972 року, а суддівством на професійному рівні займається з 1996-го року. Дебютувавши на міжнародній арені у 2007 році, відтоді Тоні працював на 26-ти матчах під егідою УЄФА, сім із яких – у Лізі Європи. Матчі за участю «Динамо» француз не обслуговував. Допомагати головному арбітру будуть його співвітчизники – Еммануель Буадангьєн (Emmanuel Boisdenghien) та Мішель Анноньє (Michael Annonier). За порядком у штрафному майданчику будуть стежити додаткові асистенти – Клеман Турпін (Clément Turpin) та Саїд Еннжімі (Said Ennjimi). Четвертий арбітр – Фреді Фотрель (Fredy Fautrel).

Переможець пари «Динамо» – «Бешикташ» у наступному раунді Ліги Європи зустрінеться з найсильнішим у протистоянні «Манчестер Сіті» – «Арис». Перша зустріч команд завершилася з рахунком 0:0. Цей поєдинок, так само як і київський, розпочнеться о 22:05.

Шановні друзі, запрошуємо вас сьогодні ввечері прийти на стадіон, підтримати «Динамо» в першому домашньому матчі у 2011 році! Разом із вами набагато приємніше грати, перемагати і виходити до наступного раунду престижного євро-турніру! У касах залишаються квитки всіх цінових категорій! Отже, четвер, 24 лютого, стадіон «Динамо» ім. Валерія Лобановського. Початок о 22:05. Пряма трансляція поєдинку відбудеться на телеканалі ICTV, за текстовим репортажем стежте на клубному сайті ФК «Динамо».

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер