«Динамо» – «Бешикташ»: розклад передматчевих заходів для ЗМІ

«Динамо» – «Бешикташ»: розклад передматчевих заходів для ЗМІ

У понеділок, 5-го грудня 2016 р., напередодні матчу групового етапу розіграшу Ліги чемпіонів сезону 2016/2017 між командами ФК «Динамо» (Київ, Україна) та ФК «Бешикташ» (Стамбул, Туреччина), у конференц-залі тренувальної бази «Динамо» в Кончі-Заспі о 17:30 відбудеться прес-конференція головного тренера ФК «Динамо» (Київ) Сергія Реброва та гравця команди.

О 18:00 розпочнеться відкрите тренування команди (відкрите для ЗМІ на перші 15 хвилин). Для комфорту журналістів від стадіону «Динамо» імені Валерія Лобановського о 16:30 вирушить автобус на тренувальну базу нашої команди в Кончі-Заспі.

Прес-конференція головного тренера команди «Бешикташ» (Стамбул, Туреччина) Шенола Гюнеша та гравця команди розпочнеться о 19:30 у понеділок, 5-го грудня, у конференц-залі НСК «Олімпійський» (вхід – Західні ворота 5). Тренування команди розпочнеться о 20-00 (відкриті для ЗМІ перші 15 хвилин).

У понеділок, 5-го грудня, в конференц-залі стадіону «Динамо» імені В.В. Лобановського, з 15:00 до 16:00 буде проводитися видача акредитаційних карток на матч ФК «Динамо» (Київ, Україна) – ФК «Бешикташ» (Стамбул, Туреччина).

Прес-служба ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер