“Динамо” – “Борисфен”. Післяматчева прес-конференція

“Динамо” – “Борисфен”. Післяматчева прес-конференція

Олексій Михайличенко, головний тренер “Динамо”:

-Ми увійшли у період, коли ігри проходитимуть з інтервалом три-чотири дні. За цієї ситуації важливо мати не лише довгу, але й “якісну” лаву запасних. У таких іграх кожному надається шанс довести своє місце в основному складі.

У сьогоднішньому матчі ми виставили найбільш оптимальний склад. Гравцями було віддано багато емоційних і фізичних сил у грі проти загребського “Динамо”, до того ж не всі однаково швидко відновлюються. Бойовий настрій команда показала вже на перших хвилинах, коли був практично вирішений підсумок зустрічі. І в подальшому ми контролювали гру, витративши мінімум зусиль для досягнення бажаного результату.

-Милевський не використав свій шанс?
-Я б так не сказав. Хоча у цій грі він показав зовсім не те, що ми від нього очікували. Але це зрозуміло, адже Артем тривалий час не потрапляв до основного складу, згодом багато пропустив через дискваліфікацію. Йому потрібна ігрова практика і в першому таймі у нього багато не виходило.

-Чому в запасі не було Діого Ринкона?
-На жаль, на вчорашньому тренуванні він зазнав ушкодження. З цього ж приводу був відсутній Лєко. Сподіваюсь, це не завадить йому зіграти на наступному тижні за збірну Хорватії.

За індивідуальною програмою працює Головко. Незабаром він приєднається до основної групи.

* * *

Олександр Рябоконь, головний тренер “Борисфена”:

-Два м’ячі на початку матчу змусили нас змінювати заплановану тактику і часом грати з динамівцями у відкритий футбол, що у протистоянні з таким сильним суперником може привести до непередбачуваних наслідків. Особливих претензій до своїх футболістів не маю. Вони сьогодні продемонстрували свій реальний рівень.

-Чому програючи ви продовжували грати з двома центральними оборонцями?
-Немає сенсу змінювати щось по ходу гри. Тут справа не в кількості оборонців, а в якості. Ми намагалися вести зонну оборону. Періодами у нас це виходило.

-Не вважаєте, що ваші підопічні “перегоріли” перед матчем?
-Дійсно, це так. Адже перші два удари у наш бік закінчилися взяттям воріт. Після цього зібратися було не так вже й легко. У нас були шанси зіграти на контратаках, але у гравців не вистачило виконавської майстерності.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер