«Динамо» – «Борусія». Погляд із Німеччини…

«Динамо» – «Борусія». Погляд із Німеччини…

- Керівництво «Борусії», наскільки мені відомо, відразу ж після жеребкування заявило, що їм дістався найсильніший суперник. Такої думки дотримується багато німецьких фахівців. І перша гра підтвердила, хто є фаворитом цієї пари. Але не варто «Динамо» думати, що воно вже однією ногою в груповому етапі. У Києві їм потрібно буде постаратися, щоб не дати «Борусії» відновити інтригу.

Тим часом білявий форвард німецького клубу Майк Ханке розповів про настрій у стані команди перед матчем на НСК «Олімпійський»: «У Києві ми повинні забути про результат першого матчу з "Динамо", а просто вийти на поле і насолоджуватися тим, що граємо в плей-офф Ліги чемпіонів і постаратися продемонструвати найкращу свою гру, яка дозволила б забити у ворота суперника три м'ячі».

Український тренер юнацької команди бременського «Вердера» Віктор Скрипник, проаналізувавши німецькі ЗМІ, дав свою точку зору на ситуацію, що створилася перед матчем у столиці України:

- Дивно, але в Німеччині до такого результату першого матчу поставилися наче як до належного. Навіть зараз преса і телебачення повторюють, що нинішній «Борусії» поки ще зарано представляти країну в такому серйозному турнірі, як Ліга чемпіонів. Звичайно, багато хто говорить, що команда повинна спробувати виправити становище. Але, наприклад, головний тренер гладбахців Люсьєн Фавр нещодавно заявив, що не буде кидати всі сили на матч із «Динамо». Зараз для його команди важливіше успішно стартувати в чемпіонаті.

Чесно кажучи, і не думав, що все буде саме так. Зрозуміло, що перед першим поєдинком перевага була на боці «Динамо», адже, на відміну від «Борусії», яка щойно стартувала в новому сезоні, кияни до того моменту встигли зіграти низку поєдинків у чемпіонаті, а також пройти голландський "Феєноорд". Упевнений, що перший і єдиний гол у ворота «Динамо» німецька команда забила саме за рахунок якоїсь ейфорії від старту в такому великому міжнародному турнірі - функціональний стан «Борусії» явно залишав бажати кращого.

Зрозуміло, що тепер німцям потрібно вигравати з рахунком 3:0. У футболі, звичайно, трапляється всяке, але гадаю, що на сьогоднішній день шанси киян все-таки більші - десь 70 на 30.

www.fcdynamo.kiev.ua

* використані витяги з www.dynamo.kiev.ua / www.sport-express.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер