«Динамо» – «Ботошані»: останні новини перед грою

«Динамо» – «Ботошані»: останні новини перед грою

Суперником «біло-синіх» стане клуб «Ботошані», який виступає в елітному дивізіоні чемпіонату Румунії.

Сьогодні вранці наша команда виїхала на заняття до тренувального центру Лойташу. Воно було нетривалим, але доволі інтенсивним. Розім’явшись у квадратах та виконавши низку вправ під керівництвом тренера з фізпідготовки футболісти приступили до відпрацювання атакуючих дій та завершальних ударів.

Форвард Жуніор Мораес, який отримав невеличке пошкодження і був відсутнім під час останніх двох тренувань у сьогоднішньому поєдинку не зіграє, проте вже через один день він повернеться до загальої групи. Також, як ми вже повідомляли повернувся до тренувань парагвайський півзахисник Дерліс Гонсалес, який отримав пошкодження у грі із «Лудогорцем» та пропустив останній спаринг із «Динамо» Тбілісі. 

Перед виїздом на гру до містечка Швац у команди було теоретичне заняття.

У стартовому складі на матч із румунським клубом планується вихід наступних виконавців: Коваль – Морозюк, Драгович, Селін, Антунеш – Корзун, Сидорчук, Буяльський, Мякушко, Громов – Гладкий.

Початок матчу – о 19:00 за київським часом. Як завжди, у прямій трансляції ви зможете подивитися його на каналі Динамо Київ у Youtube.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

* фото А.Лукацький

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер