«Динамо» чекає дітей для перегляду і набору до школи ім.В.В.Лобановського

«Динамо» чекає дітей для перегляду і набору до школи ім.В.В.Лобановського

Загалом на перегляді перебували близько 400 хлопців різного віку.

Наймолодшу групу юних динамівців U-7 (гравці 2009 року народження) набирав старший тренер Євген Лозинський.

- Дітей 2009-го року народження цього року прийшло близько 60-ти, з них я відібрав десь 15. Навесні 2016-го року на набір загалом прийшло людей 300 на всю школу. У найкращі роки приходило по 600 дітей. Тож нинішній осінній показник середній. Щоб потрапити до нашої ДЮФШ, перш за все, дитина повинна сама мати бажання грати й бути активною, що видно на полі під час гри. Також дивимося на швидкісні дані та ігрові якості.

У теплий період часу займаємося на базі на Нивках, а взимку орендували зал. Із цього року поки що тренуємося в манежі. Взимку зайдуть академічні групи, можливо, щось зміниться. Не виключаю варіант, що будемо також у залі. У нас чотири заняття на тиждень. Три з них ми присвячуємо роботі над технікою. А один день на тиждень – ігровий.

Відзначимо, що останній день набору буде 23 жовтня – для тих, хто з якихось причин не зміг приїхати в основні дні. «Динамо» чекає на дітей з 10-ї години ранку біля воріт дитячо-юнацької бази «Динамо» на Нивках (вулиця Салютна, 35, телефони: (044) 597-02-04, (044) 597-02-07).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер