«Динамо» Київ – чемпіон України серед команд U-19!

«Динамо» Київ – чемпіон України серед команд U-19!

З перших хвилин було помітно, що динамівці налаштовані рішуче: вони заволоділи ініціативою та почали створювати напругу біля воріт суперника. Їхні зусилля були винагородженні вже на 12-й хвилині, коли Михайличенко протягнув м'яч лівим флангом, виконав простріл, Щебетун пропустив далі, а Алібеков, залишений без опіки, з лівої ноги розстріляв голкіпера. У подальшому команди обмінювалися гострими моментами, та все ж перевага була на боці киян.

До перерви шанси забити мали Михайличенко і Щебетун у складі динамівців та Болокан у господарів. Утім, усі інші забиті м’ячі глядачі побачили вже після перерви. Дніпряни спробували організувати стартовий натиск, але з ним наша команда впоралася. Добре діяв на останньому рубежі Маханьков, кілька разів виручивши своїх партнерів.

Нарешті, у другій половині тайму гості подвоїли свою перевагу, знявши напругу останніх хвилин. Щебетун пробив із меж штрафного майданчика, голкіпер парирував, але сам же Олексій зіграв на підбиранні та пробив уже у порожні ворота – 2:0.

Відновити інтригу намагався Ледньов, який скоротив відставання у рахунку. Він пробив зі штрафного метрів із 22-х, і м'яч залетів точно у кут воріт.

Та останнє слово залишилося за динамівцями – фінальну крапку поставив Русин, якого Циганков класним пасом вивів віч-на-віч із голкіпером. Назарій майстерно пробив повз Луніна.

Цей успіх дозволив підопічним Унаї Мельгоси та Ігоря Костюка стати недосяжними для переслідувачів, зокрема, для донецького «Олімпіка», який іде другим та має на п’ять очок менше, і достроково, за тур до завершення першості, стати переможцями, завоювавши чемпіонські медалі серед 19-річних футболістів!

Чемпіонат U-19 2015/16. Матч 15-го туру

22.05.2016. м.Новомосковськ, стадіон «Металург». 500 глядачів

«Дніпро» - «Динамо» - 1:3 (0:0)

«Дніпро»: Лунін, Карась (к) (Сафронов, 80), Сухар, Бондар, Гудзь, Назарина (Бандурін, 66), Чеберко, Шаповалов, Лєдньов, Ільїн (Єсип, 63), Болокан (Хучбаров, 54).

«Динамо»: Маханьков, Кравченко, Чоботенко (к), Калюжний, Дубінчак (Бабан, 87), Алібеков, Тарануха (Циганков, 53), Шапаренко (Шепелєв, 58), Смирний, Михайличенко (Симчо, 82), Щебетун (Русин, 86).

Голи: Алібеков (12, гольова передача - Михайличенко), Щебетун (67), Русин (89, Циганков) – Ледньов (80).

Попереджені: Сухар (30), Гудзь (37), Ледньов (90+2) - Кравченко (61), Дубінчак (64).

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер