»Динамо» - «Чорноморець». Післяматчева прес-конференція

»Динамо» - «Чорноморець». Післяматчева прес-конференція

Йожеф Сабо, в .о головного тренера "Динамо":

- Можу сказати, я очікував гіршого. За неписаними футбольними законами, після такого матчу, який ми провели в Трабзоні, очікувати гарної гри не приходиться. Як би я не налаштовував футболістів на гру, вони ще не відновилися після важкого матчу. У їхній грі сьогодні було дуже багато браку. Але, ми виграли, заробили три очки. Шкода, що зараз футболісти роз'їжджаються по своїм збірним втомленими. А з їхнім поверненням почнеться новий цикл матчів Ліги чемпіонів, коли прийдеться грати кожні 3-4 дня. Це жахливо. Сьогодні я вивчив календар наших ігор, і не розумію, як можна було зробити такий графік для команди. Певно усе було розраховано на те, що київське "Динамо" не потрапить до групового турніру Ліги чемпіонів. Наприклад, нам треба грати на Кубок України 16-17-го, а 19-го в нас матч у Мадриді з "Реалом". Ще з огляду на, що це буде після того, як повернуться наші збірники, що грають 13 числа (дати і суперники приведені умовно, прим. авт.).

- Прокоментуйте сьогоднішній склад "Динамо". Поява багатьох гравців пов'язана з вашим бажання, щоб "основа" відпочила після матчу кваліфікації?
- Так. Як правило, двох рівноцінних складів у команді не буває. Є, звичайно, гарні футболісти, що можуть когось підмінити. Але я ризикував сьогодні, експериментував. Не спрацювала зв'язка Сабліч-Родольфо, яких я поставив у лінію. Довелося терміново випускати Гавранчича. Родольфо - непоганий футболіст, але не більш. Йому ще треба багато чому вчитися. Чеснаускіс і Чернат - я дав їм можливість проявити себе. На словах одне, а на ділі інше. Вони не виправдали моїх сподівань.

- Яка була сьогодні установка на гру, що футболісти виконали, а що ні?
- Багато чого не виконали з запланованого. Наприклад, зовсім не правильно прессингували. Я ніяк не міг "вигнати" футболістів в атаку. Я змушував підопічних йти вперед, показувати агресивний футбол. Я заборонив їм віддавати пас назад. Я давав їм таку установку і на тренуваннях, і перед грою - тільки вперед. Але вони увесь час плутаються, віддають м'яч воротареві. Це жахлива звичка. Такий футбол канув у минуле. Ще в грі було занадто багато помилок , я дивуюся, як так можна грати в футбол.

* * *
Семен Альтман, головний тренер "Чорноморця":

- Гра "Чорноморця" пішла на спад, у порівнянні з недавнім минулим. У команді є якісь "позаігрові" проблеми?
- Немає. У нас такого нема, ми живемо життям, яким і жили. Намагаємося дотримуватися того ж напрямку, що вибрали торік .

- З чим пов'язана заміна Косиріна?
- Заміна пов'язана з видаленням нашого захисника. Тому, через такий нещасний випадок, заміна стала змушеною .

- Семене Йосиповичу, прокоментуйте забитий гол вашої команди.
- Як ви помітили, ми багато м'ячів забиваємо зі стандартних положень. Ми акцентували увагу і працювали спеціально на її виконанні. Однак сьогодні ми багато втратили і суперник виявився сильнішим за нас у виконанні цього елементу.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер