“Динамо”: четверта перемога поспіль

“Динамо”: четверта перемога поспіль

Олександрійська команда ніколи не вважалася для киян небезпечним суперником. У попередніх трьох матчах динамівці тричі святкували перемоги з загальним рахунком 10:0, тож і цього весняного вечора підопічні Олексія Михайличенко розраховували продовжити приємну для себе серію. Два м’ячі Гіоане та Шацьких в кожному з таймів зняли всі крапки над “і”.

Перший м’яч у ворота господарів міг влетіти вже на другій хвилині матчу, коли Шацьких виходив сам на сам із воротарем Чопиком. На превелике розчарування динамівського бомбардира “смугастий” пролетів вище воріт. Не знижуючи обертів кияни створювали момент за моментом і вже на 10-й хвилині фортуна посміхнулася Гіоане. Шацьких вздовж лінії штрафної відпасував на Тіберіу, той одним дотиком “поклав” на газон оборонця і з 10-ти метрів відправив м’яч у кут воріт.

Перший гол у весняних перегонах має додати впевненості румунському легіонеру, який частіше починає з’являтися в основі з перших хвилин матчу. Варто зазначити, що Тіберіу провів на полі всі 90 хвилин і був одним з найкращих цього вечора.

Гості практично не турбували Шовковського. Єдиний, і те – з натяжною, небезпечний момент біля воріт “біло-блакитних” виник у середині першого тайму, коли після навісу м’яч, зачепивши поперечину, пішов за межі поля. На більше форварди олександрійців цього вечора не спромоглись.

Динамівська дружина продовжувала нарощувати оберти. Мали забивати Гавранчич, Шацьких, Ринкон. Дуже старалися Лєко та Несмачний. Другий м’яч у ворота господарів влетів на 73-й хвилині, коли Шацьких, отримавши дальню передачу від Белькевича, на швидкості “пірнув” у штрафну, обіграв оборонця і з кількох метрів “розстріляв” безпорадного Чопика. Навесні найкращий бомбардир “Динамо” в кожній грі відпрацьовує на “всі 100”, постійно забиває, наслідком чого є вихід на перше місце з 14-ма влучними ударами в суперечці бомбардирів. Щоправда, Максим його розділяє з донеччанином Бєликом.

За кілька хвилин до закінчення поєдинку замість Шацьких на поле вийшов Артем Милевський. В дебютному у вищій лізі матчі 18-річному форварду відзначитись не вдалось – забракло часу, але створити небезпечний момент Артем спромігся (м’яч пролетів поруч із “хрестовиною”). Вважатимемо це пристрілкою, а забиті голи до юного форварда ще обов’язково прийдуть. Чого щиро бажає Артемові численна динамівська “торсида”.

Матч в Олександрії так і закінчився з рахунком 2:0 на користь підопічних Олексія Михайличенко. Донецький “Шахтар” також у цьому турі з аналогічним рахунком святкував перемогу в надпринциповому “дербі” з “Металургом” і продовжує випереджати динамівців на чотири очки.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер