»Динамо» дарує дітям посмішки

»Динамо» дарує дітям посмішки

Традиційно напередодні Нового року та Різдва Христового в конференц-залі стадіону «Динамо» ім. Валерія Лобановського проходять зустрічі з дітьми, які постраждали від наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Під опікою ФК «Динамо» (Київ) уже вісімнадцятий рік перебувають благодійні організації «Родина» та «Квіти Полину».

Збиратися гості почали задовго до початку заходу. Часу було цілком достатньо, щоб поговорити зі своїми однолітками, пофотографуватися з кубками, виставленими у клубному музеї й т.д. На самій же зустрічі з дітьми ФК «Динамо» (Київ) представляли президент клубу Ігор Суркіс, один із топ-менеджерів Матвій Заміховський, а також футболісти Олександр Алієв та Мілош Нінкович. Слова кожного з них, а також ведучого заходу Олександра Липенка присутні зустрічали щирими та гучними оплесками.

«Напередодні Нового року ми завжди зустрічаємося й намагаємося подарувати вам якомога більше радості. На жаль, ми не можемо осягнути всіх постраждалих від цієї страшної аварії. Ми не намагаємося знайти виправдання, що нам важко або легко, адже ми футбольний клуб, пов'язаний із настроєм. Добре грає команда – у нас є настрій, погано грає – відповідно, у всіх немає настрою. Але це не впливає на наші зустрічі, оскільки ми розуміємо той біль, який лежить на ваших плечах, і мужність ваших батьків дана не кожному. Сподіваюся, що наступний рік принесе вам якомога більше радості, а ви будете приносити своїм батькам менше смутку», – звернувся до дітей Ігор Суркіс.

Почин президента підтримали й футболісти, побажавши дітям та їхнім батькам щастя і здоров'я в наступному році. Зі свого ж боку пообіцяли докласти максимум зусиль для того, щоб перемогами на футбольному полі приносити їм більше приводів для радості. Після напутніх слів прийшла черга подарунків – кожна дитина (а загалом на зустріч прийшло 134 дитини) отримала солодкий набір, календар із постерами футболістів на 2012 рік, а їхні батьки – побутову техніку, яка обов'язково стане в нагоді у господарстві.

Але й на цьому сюрпризи для дітей не завершилися. З прийдешніми святами їх привітали «найкрасивіша Снігуронька в Києві», як влучно зазначив Олександр Липенко, а також актори Київського муніципального академічного театру ляльок на Лівому березі, які розіграли для присутніх виставу «Морозко». Позитивних емоцій, яких набралися дітлахи, напевно вистачить на цілий рік уперед!

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер