«Динамо» дарує радість дітям та стає ближчим

«Динамо» дарує радість дітям та стає ближчим

Зокрема НСК «Олімпійський» відвідали особливі та почесні гості: подивитися гру улюбленої команди на особисте запрошення президента «Динамо» Ігора Суркіса прибули вихованці дитячого будинку сімейного типу з міста Узин. Такий подарунок футбольний клуб зробив дітям напередодні Дня Святого Миколая в рамках акції «Динамо стає ближчим». Вони розмістилися в комфортній ложі, яку виділив для них клуб, звідки з напоями і частуваннями залюбки спостерігали за грою улюбленої команди. Багато з них – палкі вболівальники «Динамо», тож така подія викликала у них щиру радість та непідробне захоплення.

Окрім квитків на матч та скай-боксу, наш клуб також попіклувався про мікроавтобус, яким діти приїхали на стадіон. Після трохи більше ніж годинної подорожі одинадцять хлопчиків та дівчаток – ціла футбольна команда - зайшли на територію НСК «Олімпійський». Спочатку юні гості з задоволенням та захопленням фотографувалися на фоні стадіону, потім із цікавістю спостерігали за розминкою команди в динамівських шаликах, які чекали на кожного з них на стільцях у ложі. А безпосередньо під час гри – робили селфі для соцмереж на тлі поля та трибун. Вони з блиском в очах ділилися враженнями одне з одним та наперебій розповідали про те, що бачили навкруги.

- Хто ваш улюблений гравець у складі «Динамо»? – запитуємо у дітлахів.

- Денис Бойко, - із запалом відповідає 10-річний блондин Максим у синій куртці, який сам грає у футбол на позиції нападника.

- А мені подобається Віктор Циганков, - підхоплює ще один хлопчина.

- У нас навіть дівчата грають у футбол, причому, ще краще за хлопців, - зазначає «мама» та вихователь дитячого будинку Ірина Володимирівна. – А взагалі, діти у нас дуже талановиті в усіх сферах: добре малюють, а одна дівчина знає чотири мови та виграла можливість на кілька тижнів поїхати до Швейцарії.

Куратор зустрічі Олександра Лобода розповіла маленьким гостям про традиції «біло-синіх» і зробила невеликий екскурс у клубну історію киян.

Велика несподіванка та приємний сюрприз чекав на вихованців дитячого будинку у перерві поєдинку, коли до них у ложу завітали футболісти Микита Бурда та Артем Шабанов. Вони охоче поспілкувалися з дітьми, чим привели їх у повний захват, дехто навіть зніяковів, коли побачив своїх кумирів зблизька. Але, посміливішавши, усі бажаючі сфотографувалися із Микитою і Артемом та взяли автографи на пам’ять.

Ніхто не залишив НСК «Олімпійський» із порожніми руками. Окрім чудових емоцій та незабутніх вражень, діти отримали приємні подарунки від ФК «Динамо» Київ та компанії New Balance з рук Бурди та Шабанова: фірмові шапочки, реглани, світшоти, інші теплі речі, а також клубну атрибутику, журнали і солодкі подарунки до Дня Святого Миколая.

- Приємно радувати наших уболівальників, особливо, коли це діти, - поділився враженнями від зустрічі з гостями Артем Шабанов. – Можливо, когось ця зустріч надихне і він стане футболістом у майбутньому. Щасливий подарувати дітям не лише подарунки, а і приємні емоції. Було помітно, що наша зустріч для них – неначе свято. Нехай частіше ходять на футбол та підтримують «Динамо».

- Ми бачили, що діти зраділи, коли ми до них прийшли, - підтримує думку партнера Микита Бурда. – Приємно ставати ближчими до них, для нас це нескладно, а для них – ціла подія. Будемо старатися радувати їх не лише спілкуванням та зустрічами, а й грою і результатами на футбольному полі.

Діти теж виглядали щасливими, тож ми впевнені, цей візит запам’ятається маленьким гостям надовго.

Робити добро та дарувати радість може кожен, варто лише спробувати. ФК «Динамо» Київ продовжуватиме допомагати та надавати всебічну підтримку тим, хто цього потребує.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер