»Динамо» - дітям!

»Динамо» - дітям!

Діти – наше майбутнє! Футбольний клуб «Динамо» (Київ) не забуває цю прописну істину і з нагоди Міжнародного дня захисту дітей (1 червня) взяв участь у кількох благочинних акціях.

Спільно з Міжнародним благодійним фондом «Діти Чорнобиля за виживання», футбольний клуб «Динамо» (Київ) сприяв у проведенні IV Всеукраїнського фестивалю дитячої творчості «Пісенний сад-2008». Його учасники постійно відчували підтримку динамівців, а 1 червня, під час святкової церемонії нагородження, лауреати і дипломанти фестивалю отримали сувеніри і пам’ятні призи з автографами гравців «Динамо».

Цього ж дня для юних уболівальників Катюжинської загальноосвітньої спеціалізованої школи була організована екскурсія на базу «Динамо» в Конча-Заспі. Майбутні прихильники київського клубу змогли ознайомитись із інфраструктурою бази, відвідати критий манеж, кімнати гравців, басейн, тренажерну залу, їдальню. А найпам’ятнішим став футбольний майстер-клас на полі кумирів…

З 14 по 30 травня за підтримки футбольного клубу і фан-клубу «Динамо» (Київ) відбувся Турнір дворових команд з футболу, участь у якому взяли 52 команди у 3 вікових групах. Свято вдалось на славу – юні футболісти активно змагались за перемогу і призи від клубу. Переможцями у своїх вікових групах стали «Дарничанин», «Гном» і «Дарничани».

За словами віце-президенту ФК «Динамо» (Київ) зі зв’язків з громадськістю Вадима Костюченка, у рамках програми «Динамо» - дітям!» у подальшому проводитимуться різноманітні заходи та акції. Адже головне завдання клубу залишається незмінним – виховати не лише майбутніх футболістів, а й майбутніх уболівальників.

За матеріаламиФан-клубу ФК "Динамо (Київ)"

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер