«Динамо» – дітям!

«Динамо» – дітям!

Вже стало доброю традицією напередодні Нового року не залишати без уваги тих, хто потребує нашої допомоги. У понеділок 22 грудня о 12:00 в актовому залі (3-й поверх) київської загально-освітньої школи-інтернат №14 відбудеться зустріч президента ФК “Динамо” (Київ) Ігоря Суркіса та міністра України у справах сім’ї, молоді та спорту Юрія Павленка з учнями та педагогами.

Цей навчальний заклад дає притулок і освіту соціально незахищеним дітям і наближає умови їхнього перебування до домашніх. “Педагогічний колектив робить все можливе для того, щоб наші вихованці розвивалися естетично, фізично та мали успішне майбутнє”, – відзначає директор спеціалізованого навчального закладу Тамара Манько. А ще – тут є дитячо-юнацька футбольна команда, що бере участь у міських змаганнях і, зокрема, стала переможцем турніру ФФУ “Ти не один” серед команд шкіл-інтернатів. Від гостей вихованці та юні футболісти закладу отримають новорічні привітання та подарунки, зокрема, сувенірну продукцію, фірмові м’ячі та фірмові комплекти форми для занять футболом за зразком та рівнем першої команди “Динамо”.

Сьогодні як ніколи актуальна теза про соціальність футболу. Отож, це не одноразова акція доброї волі. В рамках традиційної соціальної програми “Динамо” – дітям!” з’явилися нові проекти. ФК “Динамо” (Київ) має на меті в 2009 році під гаслом “Ми – разом!” також екіпірувати дитячі колективи інших навчальних закладів, що беруть участь у змаганнях серед команд інтернатів. Упродовж року для дітлахів із спеціалізованих шкіл будуть організовані майстер-класи гравців “Динамо” та відкриті тренування, екскурсії до клубного музею, на стадіон “Динамо” ім. Валерія Лобановського та на навчально-тренувальну базу “Динамо” в Конча-Заспі.

Зі свого боку, в ФК “Динамо” (Київ) сподіваються, що учні шкіл-інтернатів стануть постійними відвідувачами матчів за участю першої команди “Динамо” та її вболівальниками. Адже футбол приносить не тільки здоров’я, задоволення та незабутні враження – приємно усвідомлювати, що завдяки такому ставленню до дітей ФК “Динамо” (Київ) стає ближчим і ріднішим, насамперед як клуб, де культивується ідеологія переможців, і де кожна перемога присвячується вболівальникам.

Прес-служба ФК “Динамо” (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер