»Динамо» - дітям!

У день фізичної культури та спорту представники ФК «Динамо» (Київ) відвідали Катюжанську спеціалізовану школу. Головною подією цього дня стала товариська зустріч між учнями школи та училища.

«Дружба школи з «Динамо» триває вже впродовж довгого часу. Наші вихованці відвідують відкриті тренування і домашні матчі команди, були в клубному музеї і на базі в Кончі-Заспі, а також отримали майстер-клас від юних динамівців. Хочу відзначити, що увага з боку іменитого футбольного клубу змушує хлопчиків активніше займатися спортом, а це - найкраща можливість застерегти дітей від впливу вулиці та формування шкідливих звичок», - відзначила заступник директора з виховної роботи пані Осадча.

Після гри всі учасники отримали від ФК «Динамо» (Київ) цінні подарунки: фірмові комплекти ігрової форми, клубну атрибутику та футбольні м'ячі. Діти залишилися в захваті від подарунків, адже отримати футбольну форму з логотипом улюбленої команди – мрія будь-якого підлітка, який грає у футбол.

«Футбольний клуб «Динамо» прагне приділяти увагу всім без виключення дітям, охочим грати у футбол і стати професійними футболістами. Сьогодні ми виявили турботу про сільську молодь, у якої, на жаль, набагато менше можливостей для розвитку навичок, ніж у міського населення. Наша увага і подарунки – стимул для їхнього подальшого розвитку. Сподіваємося, вони стануть хорошими футболістами і вірними вболівальниками нашого клубу», - сказав після закінчення матчу віце-президент ФК «Динамо» (Київ) Вадим Костюченко.

Фан-клуб ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер