“Динамо” – дітям Чорнобиля

“Динамо” – дітям Чорнобиля

У день 18-ї річниці чорнобильської трагедії у конференц-залі стадіону “Динамо” імені Валерія Лобановського відбулась зустріч президента ФФУ Григорія Суркіса, президента “Динамо” Ігоря Суркіса, футболістів Олександра Шовковського і Андрія Гусина з дітьми, які постраждали від аварії на ЧАЕС.

З напутнім словом до дітей, їх батьків та вихователів звернувся Григорій Суркіс. “Допомагати вам – наш обов’язок, - відмітив Григорій Михайлович. – Можна багато говорити, а краще двічі на рік – наприкінці грудня та в день страшної трагедії – зустрічатися і робити один одному приємні подарунки. Наші футболісти зо дня в день з честю та гідністю витримують випробування, чого хочу побажати і вам усім. Ми ж, зі свого боку, зробимо усе можливе, щоб ваше життя було насичене радісними зустрічами та святковою атмосферою”.

Теплими словами привітали дітей Шовковський та Гусин. У своєму зверненні воротар відмітив, що “при зустрічі з вами хвилюється більше, ніж перед пробиттям пенальті”, а півоборонець побажав терпіння батькам, діти яких стали заручниками техногенної катастрофи і безвідповідальності дорослих.

По закінченню офіційної частини динамівці вручили своїм маленьким друзям пам’ятні подарунки.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер