“Динамо” – дітям Чорнобиля

“Динамо” – дітям Чорнобиля

У п’ятницю, напередодні дня 17-ї річниці чорнобильської трагедії, у конференц-залі стадіону “Динамо” імені Валерія Лобановського відбулась зустріч президенту клубу Ігоря Суркіса з дітьми, що постраждали від аварії на ЧАЕС.

З напутнім словом до молоді, їх батьків та вихователів виступив Ігор Суркіс, а опісля усім присутнім вручили пам’ятні солодкі подарунки. На все життя запам’ятається юним шанувальникам гри мільйонів спілкування з динамівськими лідерами Олександром Шовковським, Андрієм Гусиним та Валентином Белькевичем. Старожили клубу у чільному ігровому та тренувальному графіку знайшли вільну годину, впродовж якої піднесено відповідали на численні питання, роздавали автографи та фотографувалися на пам’ять.

Президент ФК “Динамо” Ігор Суркіс: “Уже 10-й рік динамівці опікуються громадською організацією дітей-інвалідів Чорнобиля “Квіти Полину”. Перед собою відчуваємо обов’язок допомагати дітям, здоров’я та подальшу долю яких зачепив атомний вибух 17-річної давнини. Впевнений, що і в подальшому двічі на рік ми зустрічатимемося, даруючи вам приємні миттєвості серед буденних днів”.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер