»Динамо» - дітям Чорнобиля

»Динамо» - дітям Чорнобиля

Напередодні 22-ї річниці аварії на Чорнобильській АЕС, у конференц-залі стадіону «Динамо» імені Валерія Лобановського відбулась зустріч президента ФФУ Григорія Суркіса, президента «Динамо» Ігоря Суркіса, тренера команди Юрія Сьоміна і генерального директора клубу Резо Чохонолідзе із постраждалими в результаті трагедії дітьми та їхніми батьками. Нагадаємо, що ФК «Динамо» (Київ) чотирнадцятий рік поспіль надає допомогу благочинним організаціям «Родина» і «Квіти Полину».

З напутнім словом до дітей та їх батьків звернувся Григорій Суркіс: «Минуло багато років з дня чорнобильської трагедії, але її наслідки до сих пір відчуває весь світ. На жаль, наша зустріч наповнена смутком. Але бути з вами – на обов’язок. Не лише співчувати і співпереживати, а конкретними вчинками допомагати вам і вашим батькам. Сподіваємось, що ви повною мірою відчуваєте нашу підтримку».

Керівник благочинної організації «Родина» Роза Ластовенко запропонувала вшанувати пам'ять загиблих в результаті аварії на ЧАЕС хвилиною мовчання. А потім продовжила: «Хочу подякувати Ігорю Михайловичу Суркісу словом «Пам’ять». Ми завжди знаємо, що в нас в особі футбольного клубу «Динамо» є надійні і вірні друзі, готові подати руку у скрутну хвилину. Своїм прикладом ви виховуєте наших дітей прививаєте в них почуття власної гідності. Велике вам спасибі!»

Головний тренер «Динамо» Юрій Сьомін від імені гравців та тренерів команди передав дітям слова дружби й надії, і заодно запросив усіх дружньо прийти на завтрашній футбол і підтримати «Динамо»!

По завершенні офіційної частини динамівці вручили своїм маленьким друзям пам’ятні подарунки.

 

Фотогалерея: "Динамо" - дітям Чорнобиля

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер