»Динамо» - дітям Катюжанки

»Динамо» - дітям Катюжанки

Футбольний клуб «Динамо» ніколи не був байдужим до соціально незахищених прошарків суспільства, з готовністю відгукуючись на прохання про допомогу.

Потурбувався київський клуб і про долю сільської молоді, зокрема, з селища Катюжанка Київської області. Футбольні команди загальноосвітньої спеціалізованої школи і вищого професійного училища, в яких займаються діти-сироти і постраждалі від Чорнобильської катастрофи, отримали від клубу футбольну форму і відвідали тренувальну базу в Конча-Заспі. Надовго залишиться в пам'яті хлопців спілкування з відомими футболістами і тренування на одному з футбольних полів. Цікаву екскурсію дітям організували члени фан-клубу «Динамо».

Футбольний сезон учні Катюжанської школи (1994-1995 р.н.) відкрили товариським матчем з однолітками з ДЮФШ «Динамо». Катюжанці хоч і програли, отримали величезне задоволення від зустрічі з переможцями міжнародних і українських футбольних турнірів. Окрім цього, юні гості з Київщини зустрілися з видатним динамівським воротарем, володарем Кубка Кубків і Суперкубка УЄФА 1975 року Євгеном Рудаковим, який був суддею матчу дитячих команд. Легендарний футболіст дав школярам кілька порад з тренувального процесу, назвав найкращих гравців в обох командах.

Катюжанці залишилися в захваті від поїздки до Києва. ФК «Динамо», користуючись нагодою, знову запрошує юних футболістів у гості. А ще бажає їм міцного здоров'я і великих успіхів на довгому і цікавому життєвому шляху.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер