»Динамо» – дітям»: турнір «Дарниця-кап»

»Динамо» – дітям»: турнір «Дарниця-кап»

Протягом кількох днів на базі стадіону київської школи №302 за підтримки ФК «Динамо» (Київ) спільно з Федерацією футболу міста Києва проходив турнір з дворового футболу Дарницького району «Дарниця-кап» на Кубок Василя Ковцуна. Загалом у турнірі взяло участь 36 команд у трьох вікових групах: старшій (1992 р.н. і старші), середній (1993-1994 р.н.) і молодшій (1995-1997 р.н.).

За підсумками відбіркових ігор, які проходили з 10-го по 22-е травня, були визначені кращі з найкращих. У результаті впертої боротьби місця розподілилися таким чином:

Молодша вікова група (1995-1997 р.н.)
I місце – «Дарничанин»
II місце – «Гном»
III місце – «Вирлиця»

Середня вікова група (1993-1994 р.н.)
I місце – ФК «Рембаза»
II місце – ФК «Дарниця»
III місце – «Барса»

Старша вікова група (1960-1992 р.н.)
I місце – «СП-РІД»
II місце – «SIA»
III місце – ФК «Рембаза»

На церемонії нагородження переможців та призерів ФК «Динамо» (Київ) представляв віце-президент клубу Вадим Костюченко. «Такі турніри проводяться в рамках програми «Динамо» – дітям». Наш клуб проводить активну соціальну політику серед дітей та молоді, спрямовану на здоровий спосіб життя», – зазначив Вадим Костянтинович.

Переможців нагороджували дипломами і медалями. А в якості пам’ятних подарунків найкращих футболістів відзначили комплектами футбольних форм, журналами та календарями від улюбленого клубу. Капітани переможців і призерів отримали кубки, а деяким хлопцям було вручено індивідуальні призи.

Наступний турнір Дарницького району проходитиме восени. А от зустріч із «Динамо» у цих хлопців відбудеться набагато раніше, а саме 26 травня на стадіоні імені Валерія Лобановського – на домашньому матчі з донецьким «Шахтарем» в рамках останнього туру чемпіонату України.

Елла Баран, спеціально для Інформаційного відділу ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер