»Динамо» – дітям». В гості на базу в Кончі-Заспі

»Динамо» – дітям». В гості на базу в Кончі-Заспі

Футбольний клуб «Динамо» продовжує свою акцію «Динамо» – дітям». Цього разу спільно з благодійною організацією «Планета в руках дітей» на заміській базі в Кончі-Заспі було проведено турнір з міні-футболу серед вихованців дитячих будинків Київської області.

Як зазначив директор благодійного фонду «Планета в руках дітей» Юрій Грушовенко, у зв’язку з різними адміністративними причинами замість шести учасників в турнірі змогли взяти участь лише три команди – діти з дитячих будинків «Родина» (с. Сезенків), «Світанок» (с. Красилівка) і «Надія» (с. Мокрець). Утім, команди, що зібралися, отримали незабутні враження.

Що стосується спортивної складової, то перше місце посіли вихованці дитячого будинку «Надія», на другому місці розташувалися представники «Світанка», а почесне третє місце – у «Родини». Призери (а цього дня призові місця посіли всі учасники) отримали цінні подарунки від ФК «Динамо» (кубки, грамоти, календарі, офіційні журнали «Динамо», а переможці – ще й фірмові комплекти динамівської форми). Втім, результати і підсумкові місця цього дня відійшли для хлопців на другорядний план, оскільки надалі на них чекала «культурна програма» – відвідування адміністративного приміщення бази.

Діти побачили навчальний клас, де проходять теоретичні заняття, відвідали зимовий сад і зал для прес-конференцій. У тренажерному залі на них чекав приємний сюрприз – зустріч з угорцем Балажем Фаркашем, який у зв’язку з травмою тренується за індивідуальною програмою. Завершальним же акордом візиту на навчально-тренувальну базу було відвідування критого манежу, яке супроводжувалося захопленими вигуками дітей.

- Інфраструктура ФК «Динамо» – це не тільки клубний стадіон і музей, але і заміська база в Кончі-Заспі, – говорить віце-президент «Динамо» Вадим Костюченко. – Сьогодні тут побували вихованці трьох дитячих будинків, які подивилися, як живуть і тренуються футболісти «Динамо». Впевнений, діти отримали багато вражень, які запам’ятають надовго. А за нами тепер візит у відповідь до Мокреця, Красилівки і Сезенкова.

Дивіться фотогалерею "Динамо" – дітям". У гості на базу в Конча-Заспі"

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер