«Динамо» – «Дніпро». Експертна думка

«Динамо» – «Дніпро». Експертна думка

- Чого очікуєте від цього матчу ви, як футболіст та тренер, і чого варто очікувати вболівальникам?

- Очікую на цікавий, по-справжньому бойовий поєдинок. Обидві команди претендують на місце услід за чемпіоном. Незважаючи на те, що «Дніпро» втратив чимало «необов’язкових» очок, недооцінювати цю команду не варто. Футбол є футбол. Основна боротьба ще попереду, й усе буде залежати від зустрічей «Динамо», «Дніпра» та «Металіста» між собою. Хто буде успішнішим, той і буде вище в турнірній таблиці. Тож, перемога однаково потрібна обом командам. Гра буде жорсткою, безкомпромісною. Обидва колективи мають проявити себе в усій красі та продемонструвати той футбол, який так подобається всім нам.

- В останніх матчах «Динамо» виглядає краще, ніж на початку весняної частини чемпіонату. Команда додала в функціональному плані, стала демонструвати більш впевнену гру. А ви як вважаєте?

- Я вже неодноразово казав останніми днями про те, що футболісти «Динамо» зараз перебувають на піку своєї форми. Поступово сформувався основний склад, який практично без змін виходить на кожну гру. Вважаю, вдома, за присутності своїх уболівальників, динамівці будуть дуже активними. Так, у команди є певні кадрові проблеми, але їх можна вирішити. Незалежно від того, в якому складі «Динамо» вийде на поле, гра з боку господарів буде агресивною. Футболісти намагатимуться продемонструвати все, на що вони здатні.

- Браун Ідейє знову забиває і, схоже, що цей форвард – головна ударна сила господарів поля?

- Коли футболіст забиває, це завжди додає йому впевненості у власних силах. Те, що Браун забиває, добре як для самого форварда, так і для команди загалом, адже динамівці нарешті почали реалізовувати створювані моменти. Саме реалізації бракувало команді на старті весняної частини чемпіонату, а особливо в матчах єврокубків. Не думаю, що переможний склад потрібно змінювати. Гра, продемонстрована киянами в поєдинку із «Зорею», ще раз підтверджує, що команда на ходу. Вважаю, що саме «Динамо» є фаворитом у наступному матчі.

- На кого з футболістів «Дніпра» необхідно звернути найбільшу увагу?

- У першу чергу, на Матеуса та Зозулю, які не лише атакують, а грають по всьому полю. Обидва постійно перебувають у русі, тому грати з ними вкрай непросто. У середній лінії головною опорою «Дніпра» є Ротань та Джуліано, участь у матчі яких під питанням. Якщо їх не буде, то дніпропетровцям буде важко. Я би хотів, щоб вони зіграли, щоб обидві команди мали змогу випустити на поле свої найсильніші склади. Тоді це буде справді висококласний футбол.

- На чиєму боці будуть ваші симпатії та який ваш прогноз на матч?

- Симпатія в мене одна – «Динамо». Я вболівав за «Динамо» з дитинства, мені пощастило грати за цю команду, і тепер я продовжую за неї переживати. Звичайно ж, я віддаю перевагу своєму рідному клубу, де залишилася частинка мого серця, й хочу побажати «Динамо» успіхів.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер